Libnet.ro
UNICEF

05:15

Secretul pentru cea mai buna varza murata. Ce nu trebuie sa faci, este absolut interzis

Playtech Playtech,
Secretul pentru cea mai buna varza murata. Ce nu trebuie sa faci, este absolut interzis

Varza fermentata e una din legumele murate adorate de romani, mai cu seama ca se poate folosi in multe preparate. Cum sa o pui la murat si care este secretul care sa nu o faca sa se strice? Iata cateva trucuri care sa te ajute sa ai cu ce sa te lauzi in fata oaspetilor! . continuă pe Playtech

Burrito mexican, reteta autentica. E cea mai buna alegere pentru pranz

Inainte de burrito-ul modern, popoarele Mesoamericane din Mexic foloseau tortilla din faina de porumb pentru a infasura diferite alimente. Din punct de vedere istoric, cei care erau mai aproape de burrito-ul modern erau anticele popoare Pueblo din sud-vestul SUA. Astazi, preparatul se poate gati cu o multitudine de umpluturi din legume si carne. Reteta autentica .

Cea mai buna varza de murat si cea mai buna ceapa dulce. Cine se lauda cu marfa buna si ieftina, pe drumul spre Moldova

In fiecare an, la mijlocul toamnei, soseaua de centura a Buzaului se transforma intr-o uriasa piata de unde cei aflati in tranzit pot cumpara doua dintre vestitele legume produse in zona: ceapa rosie de Buzau si varza de Buzau.

Carrefour raporteaza cea mai buna performanta de cel putin doua decenii

Carrefour, cel mai mare retailer european, a inregistrat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia.

Cum pui corect varza murata. Ingredientul secret folosit de gospodinele de la tara

Varza murata este, fara indoiala, unul dintre preparatele preferate de romani in sezonul rece. Gospodinele din toate colturile tarii pun cantitati uriase la murat, aceasta fiind folosita si pentru pregatirea delicioaselor sarmale. Pentru a obtine o varza murata gustoasa existaun ingredient secret pe care doar unele persoane il folosesc. Ingredientul de care habar nu aveai .

Cum sa faci cea mai buna zacusca cu ardei copti

Zacusca ar trebui sa fie un preparat nelipsit din camara oricarui roman, pregatita sa fie intinsa pe paine in zilele reci de iarna.

Cea mai mare lovitura pentru lansarea Xbox Series X: ce se intampla cu Halo Infinite

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit sa fie Halo Infinite. Dupa mai multe amanari, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasa.

Ce a spus Gogoase din Trasnitii dupa cea mai dificila operatie din viata. Prima reactie emotionanta

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui Costel Gogoase din productia TV Trasnitii difuzata Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar interventia a fost un succes, a asigurat prietenul sau, actorul Catalin Marin. Catalin Marin, despre starea lui Zamfirescu Gogoase) dupa cea mai dificila operatie din viata .

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

Judetul Olt, cea mai mica incidenta a imbolnavirilor in top-ul national. 68 cazuri noi si patru decese

Desi zeci de cazuri noi sunt raportate zilnic, pentru judetul Olt s-a calculat o rata a imbolnavirilor de 0,87 cazuri la 1. 000 locuitori, pentru ultimele 14 zile, cea mai mica la nivel national.

AMD a prezentat seria AMD Radeon RX 6000 si cea mai rapida placa grafica AMD pentru gaming

AMD a prezentat ieri, 28 octombrie, placile grafice din seria AMD Radeon RX 6000: AMD Radeon RX 6800 si Radeon RX 6800 XT, precum si noul model Radeon RX 6900 XT - cea mai rapidaplaca graficaAMD dezvoltata vreodata pentru jocuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )