Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Se dau bani de la stat pentru copii, iar vestea este asteptata de catre toti parintii din Romania. Tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului. Copii care fac sport de perfromanta ar putea primi lunar de la stat tichete in valoare de .

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece .

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Schimbari in anul scolar 2020-2021. Toti elevii din Romania trebuie sa afle anuntul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca trecerea la scoala online ar putea face ca tezele sa dispara in anul scolar 2020-2021. Scoala, altfel decat o stiam. Schimbarile anuntate de ministrul Educatiei: Tezele ar putea disparea in anul scolar 2020-2021 Ministrul Monica Anisie a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Viitor cu Clasa de la Pro .

Ororile pe care aceasta casa din Iasi le ascunde. Socul autoritatilor cand au deschis usa imobilului

Intr-o casa din comuna Barnova, judetul Iasi, au fost gasiti in conditii groaznice patru copii. Minorii cu varste cuprinse intre 1 si 9 ani au fost lasati singuri de catre parinti aproape doua zile. Ce au gasit autoritatile cand au deschis usa imobilului in 26 octombrie 2020, intr-o casa darapanata din satul Cercu, comuna Barnova .

Atentie, romani! Ramaneti fara bani pe card si in contul bancar chiar acum, daca picati in aceasta capcana

E foarte important sa fii atent la orice pericol cand vine vorba de banii tai. Asa ca ia aminte la masurile de siguranta ca sa nu te trezesti prea tarziu. Un caz al unei tinere care a.

Capcanele in care toti romanii care au card si cont bancar pot cadea. Ce sa faci sa nu ramai fara bani

Sunt milioane de romani cu card si cont bancar, dar prea putini dintre ei stiu problemele la care se pot expune daca nu tin cont de reguli si de conditiile din contract. Nu strica o.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )