Libnet.ro
UNICEF

12:15

Secretul unuia din cele mai moderne sisteme de supraveghere a traficului din Romania. Politia nu-i poate amenda pe soferii care incalca legea

Adevărul Adevărul,
Secretul unuia din cele mai moderne sisteme de supraveghere a traficului din Romania. Politia nu-i poate amenda pe soferii care incalca legea

Primaria Timisoara are in lucru unul din cele mai moderne sisteme de monitorizare si management al traficului. Peste 130 de intersectii din oras vor fi supravegheate video. Multi soferi sunt speriati ca odata cu pornirea camerelor vor curge si amenzile. Sistemul este, insa, inofensiv din acest punct de vedere. continuă pe Adevărul

A murit Gheorghe Jelea, una din cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului vrancean

Gheorghe Jelea, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul vrancean, dar si investitorul care a construit stadionul din comuna Vulturu, a murit, luni, la Spitalul Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani,.

Pericolul din cele mai bune plante pentru imunitate. Cui sunt interzise arnica si echinacea, antibiotice naturale de top

Ca sa poata face fata vremii capricioase din anotimpurile reci, organismul nostru trebuie pregatit din timp. Raceala si gripa pot fi tinute departe, atat timp cat avem un sistem imunitar puternic dezvoltat. Echinacea si arnica, doua dintre cele mai putenice plante care ne intaresc in fata virusilor, trebuie administrate cu precautie, deoarece pot da reactii adverse complexe.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

Semnificatia profunda a botezului. De ce este considerat din cele mai vechi timpuri drept o marca a identitatii crestine

Boboteaza, sarbatoarea care are in centru Botezul lui Iisus, pune implicit in lumina si importanta botezului pentru fiecare crestin, privita in primele secole, poate mai mult ca astazi, ca un act fundamental in definirea individului crestin.

Semnificatia profunda a botezului. De ce este considerat, din cele mai vechi timpuri, o marca a identitatii crestine

Boboteaza, sarbatoarea care are in centru Botezul lui Iisus, pune implicit in lumina si importanta botezului pentru fiecare crestin, privit in primele secole, poate mai mult ca astazi, ca un act fundamental in definirea individului crestin.

Cele mai spectaculoase aparitii de la Globurile de Aur

A inceput luna ceremoniilor de premii de la Hollywood. Pana la mult asteptatele Globuri de Aur, iata o retrospectiva a celor mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu al acestui eveniment.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Filmele cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti

Vezi in slide-urile urmatoarele ce filme au inregistrat cei mai multi spectatori, dar si cele mai mari incasari in cinematografele romanesti in 2015, conform Cinemagia. ro , platforma dedicata cinematografiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )