Libnet.ro
UNICEF

07:15

Filmele cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Filmele cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti

Vezi in slide-urile urmatoarele ce filme au inregistrat cei mai multi spectatori, dar si cele mai mari incasari in cinematografele romanesti in 2015, conform Cinemagia. ro , platforma dedicata cinematografiei. continuă pe Wall-Street Ro

Ce se intampla in mintea noastra atunci cand apare teama de a vorbi in public si fobia sociala. Explicatiile psihologilor pentru una dintre cele mai mari frici

Frica de a vorbi in public este una dintre cele mai raspandite fobii si are la baza anxietatea. Cei care sufera de aceasta tulburare au automat ganduri negative inaintea discursurilor pe care urmeaza sa le sustina, de genul: Ma voi face de rusine, Voi fi criticat si respins. Aceste ganduri activeaza in mod inconstient si involutar sistemul emotional al individului, care devine agitat in respectiva situatie sociala.

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1, cifre de zece ori mai mari decat Pro TV in audiente: cea mai mare diferenta din istorie dintre cele doua posturi

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a inregistrat cifre de audienta de zece ori mai mari decat Pro TV, aceasta fiind cea mai mare diferenta dintre cele doua posturi.

Uber a starnit noi controverse dupa ce a avut si tarife de zece ori mai mari in noaptea de Revelion

Uber a starnit noi controverse, mai ales in SUA, dar si in Romania, dupa ce in noaptea de Revelion preturile calatoriilor au fost chiar si de 7-10 ori mai mari decat tarifele standard. Trebuie spus ca Uber are o optiune de preturi dinamice si tarifele cresc in perioadele de varf ale fiecarei zile, insa clientii s-au suparat acum fiindca s-au trezit dupa cursa cu costuri exceptional de mari. Uber a publicat pe 31 decembrie un ghid in care isi avertiza clientii ca tarifele vor creste puternic in noaptea de Revelion. Urmarea a fost ca o cursa care cu un taxi normal ar fi costat sub 10 lei a ajuns sa fie 62 de lei cu Uber.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni in zonele locuite, de minus 20 de grade Celsius, au fost inregistrate, duminica dimineata, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc, Joseni ?i Topli?a, iar la sta?ia.

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015: Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )