Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectia ATI a Spitalului din Petrosani, inchisa. S-a descoperit un focar de COVID-19

B1 B1,
Sectia ATI a Spitalului din Petrosani, inchisa. S-a descoperit un focar de COVID-19

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Petrosani a fost inchisa, in urma depistarii unui focar de COVID-19. Sectia ATI a Spitalului din Petrosani,. continuă pe B1

Restaurantele din Petrosani, inchise ieri, s-au redeschis azi

Restaurantele, barurile si cafenelele din Petrosani, inchise marti din cauza cresterii incidentei Covid, se redeschid, transmite Gazeta de Dimineata.

Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce a aparut un focar de coronavirus

Un nou focar de coronavirus a aparut in judetul Giurgiu intr-o unitate medicala. Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce 13 pacienti internati ai.

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19.

Clinica medicala din Bucuresti, inchisa dupa ce 6 angajati au fost confirmati cu COVID-19

Activitatea Clinicii Provita Alexandrina din Bucuresti a fost sistata in aceasta dimineata, dupa ce, la o testare de rutina, 6 asistente medicale generaliste au fost confirmate azi-noapte cu COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )