Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectia ATI a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin, inchisa din cauza infectiilor. Patru oameni au murit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sectia ATI a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin, inchisa din cauza infectiilor. Patru oameni au murit

Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin a fost inchisa dupa identificarea bacteriei Acinetobacter. Patru pacienti au murit in urma unor infectii nosocomiale, se precizeaza intr-un comunicat al. continuă pe Wall-Street Ro

Infectiile nosocomiale au ucis 4 pacienti la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu Severin

Patru pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, anunta Ministerul.

Alerta: Patru pacienti cu infectii nosocomiale au murit la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu Severin

Ministerul Sanatatii a fost informat luni de catre Directia de Sanatate Publica Mehedinti ca, in sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, la finalul lunii aprilie 2019 au fost.

4 pacienti cu infectii nosocomiale au murit la spitalul din Drobeta Turnu Severin

4 pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, anunta Ministerul Sanatatii. Acinetobacter este aceeasi bacterie care a ucis, anul acesta, 13 pacienti la spitalul Marius Nasta din Bucuresti.

Patru pacienti cu infectii nosocomiale au murit in Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Ministerul Sanatatii a cerut verificari

Patru pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta din Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, a anuntat luni, 6 mai, Ministerul Sanatatii, precizand ca informarea a venit de la Directia de Sanatate Publica din Mehedinti.

Terapia Intensiva a Spitalului de Urgenta Drobeta Turnu-Severin, inchisa dupa ce patru pacienti au murit fiind depistati cuinfectii nosocomiale

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu-Severin a fost inchisa temporar dupa ce patru pacienti au decedat fiind depistati cu infectii nosocomiale.

Criza de medici la sectia ATI a Spitalului Judetean Tulcea. Ce beneficii ii asteapta pe doritori

Managerul Spitalului Judetean a lansat mai multe mesaje in incercarea de a determina medicii sa vina la Tulcea. El a descris avantajele unui post ocupat aici.

FOTO Sorina Pintea a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta

Ministrul Sanatatii a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj, unde a ajuns sambata seara pentru o vizita inopinata. Imaginea pe care pacientii o vad cand intra in acest spital este dezolanta, lipsa de organizare si mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna sa dea incredere celor care vin aici pentru a-si rezolva o problema medicala, este reactia Sorinei Pintea dupa vizita la Cluj.

Parcarea verde din zona Spitalului Judetean va fi inchisa timp de patru zile

Parcarea verde din zona Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Ap. Andrei Constanta va fi inchisa in perioada 7 10 mai 2019.

Criza de medici. Managerul Spitalului Judetean Tulcea posteaza anunturi de angajare pe Facebook

Este criza de medici la Spitalul Judetean Tulcea dupa ce singurii doi medici anestezisti de la Anestezie Terapie Intensiva si-au depus demisiile saptamana trecuta, pe motiv ca sunt epuizati. Drept urmare, conducerea unitatii sanitare a ajuns sa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )