Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Cluj, focar de Covid-19

România Liberă România Liberă,
Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Cluj, focar de Covid-19

12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj au fost confirmate in urma testelor specifice pentru. continuă pe România Liberă

Coronavirus Romania - Un nou record de cazuri in 24 de ore: 4.026 75 decese in ultima zi Record absolut de bolnavi la Terapie Intensiva

Alte peste 4. 000 de noi cazuri COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, pentru a treia zi consecutiv. Bilantul COVID-19 a ajuns la 172. 516, potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi au fost raportate 75 decese cu COVID-19, iar numarul pacientilor la Terapie Intensiva a atins o noua borna record: 726. Aproape 600 de noi cazuri de COVID-19 in Bucuresti Cluj - 267 15 judete au raportat peste 100 de noi imbolnaviri.

COVID-19: Focar de coronavirus la spitalul municipal Cluj-Napoca: 12 cadre medicale de la ATI, depistate pozitiv

Un focar de coronavirus a izbucnit la spitalul municipal Cluj-Napoca, unde 12 cadre medicale au fost depistate, pana acum, pozitive cu noul coronavirus. Unitatea medicala a fost transformata de curand in spital.

CORONAVIRUS |Medicul Cristian Oancea: Sunt tineri care, aparent fara comorbiditati, intra in Terapie Intensiva si decedeaza Care sunt explicatiile

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat ca multi tineri infectati cu coronavirus, dar fara comorbiditati, ajung la Terapie Intensiva cu forme severe ale bolii.

Spitalul mobil Letcani ramane inchis pacientilor care au nevoie de Terapie Intensiva

Cele 24 de paturi de Terapie Intensiva de la Spitalul Mobil de la Letcani, Iasi, raman inutilizabile.

Niciun loc liber la terapie intensiva in spitalele COVID din Prahova. Judetul se afla pe locul 7 in topul infectarilor

Spitalele din Prahova destinate ingrijirii pacientilor diagnosticati cu COVID-19 nu mai au niciun loc liber pentru cazurile grave, care necesita terapie intensiva, anunta oficialii din judet. intre timp, Prahova continua sa se situeze in topul zonelor cu un numar mare de infectari, numarul total al celor care au contractat noul coronavirus de la inceputul pandemiei depasind 7.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca

Doisprezece angajati ai Spitalului Municipal Cluj-Napoca au fost confirmati cu noul coronavirus.

Drama bolnavilor de COVID-19, la sectia de terapie intensiva. Medic ATI: 1 din 2 pacienti moare

Numarul persoanelor cu COVID-19 care mor, creste semnificativ. Vineri, 16 octombrie, s-a inregistrat un nou record negativ de imbolnaviri si de pacienti la ATI, sectie la care ajung cele mai severe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2899 seconds )