Libnet.ro
UNICEF

21:46

Sectiune despre retragerea Regatului Unit din UE, lansata pe pagina de internet a Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectiune despre retragerea Regatului Unit din UE, lansata pe pagina de internet a Guvernului

Guvernul a lansat, pe pagina sa de internet, sectiunea Despre retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, care ofera informatii utile referitoare la schimbarile care vor avea loc in relatia cu Regatul Unit in urmatoarele domenii: reglementari vamale, taxe, certificate; transport, autorizatii; mediu de afaceri; mobilitate si cetateni; justitie si afaceri interne. continuă pe Ziarul Bursa

Ar trebui anulate adunarile de Craciun din cauza COVID-19? Guvernul Regatului Unit spune ca tine de o decizie personala

Guvernul Boris Johnson din Regatul Uniteste de parere ca oamenii trebuie sa ia propria decizie atunci cand vine vorba despre o eventuala adunare de Craciun, dar spune ca ei ar trebui sa tina cont si de.

Maia Sandu cere retragerea trupelor ruse din Moldova Raspunsul lui Vladimir Putin: Dupa ce va fi creata o situatie favorabila

Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, cere retragerea trupelor ruse si a munitiilor din Transnistria, insa liderul de la Kremlin spune ca regiunea transnistreana va fi eliberata numai dupa ce va fi.

Raed Arafat, despre vaccinarea anti-COVID din Romania: Trebuie sa fim cu totii atenti la dezinformari Vaccinul care vine in Romania este identic cu cel care va fi folosit in toate tarile membre UE

In cursul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a discut in direct pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID in Romania, in contextul in care la data de 21 decembrie serul realizat de Pfizer si BioNTech ar.

Un fost director CIA vorbeste despre OZN-urile bizare din videourile Pentagonului

Intr-un nou interviu, fostul director al CIA, John Brennan, care a lucrat sub conducerea lui Obama timp de patru ani, s-a confruntat cu clipurile in care apar OZN-urile din arhiva Pentagonului,.

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Orban din fruntea Guvernului dupa alegeri: Este un gest onorabil. Daca se formeaza o coalitie care are majoritate in Parlament si il propune pe Ludovic Orban il accept

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor alegerilor este un gest onorabil. Ce spune Klaus Iohanniss.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )