Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sectorul agroalimentar din Romania si Republica Moldova, discutat la Cahul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectorul agroalimentar din Romania si Republica Moldova, discutat la Cahul

Seria de sesiuni regionale organizate, la Cahul, de catre Asociatia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP) in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, a fost deschisa, in acest an, de catre Alexandru Tachianu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unui comunicat al MADR remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

OTP - 318 milioane euro pentru subsidiara din Republica Moldova a Societe Generale

Grupul ungar OTP Bank a achizitionat de la Societe Generale 96,69% din actiunile bancii Mobiasbanca din Republica Moldova, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 1,5 miliarde lei 318 milioane de euro), informeaza MOLDPRES si site-ul emerging-europe. com.

VIDEO Un preot din Republica Moldova a legat un caine de masina si l-a tarat pe asfalt

Preotul Ghenadie Valuta din localitatea Anenii Noi, in Republica Moldova, a legat un caine cu un lant de masina si l-a tarat pe asfalt. Imaginile au fost publicate de Asociatia obsteasca pentru Protectia Animalelor fara Adapost ALGA, scrie realitatea. md.

Mai multi ministri din Republica Moldova vin la Bucuresti. Grupul de lucru interministerial romano-moldovean se reuneste marti, 23 iulie

Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Republica Moldova, vine la Bucuresti, pentru a participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre cele doua state de pe malurile.

OMV, Mubadala si Chandra Asri - colaborare in sectorul petrochimic din Indonezia

OMV, Mubadala si Chandra Asri au semnat un memorandum de intelegere MoU) pentru a explora oportunitati de colaborare in sectorul petrochimic din Indonezia, se arata intr-un comunicat al grupului energetic austriac.

Un lac din Romania poate vindeca depresia. Ce proprietati deosebite are lacul din Caras-Severin

Romania, plai frumos! Scumpa tara romaneasca Cuib in care ne-am nascut Camp pe care s-a vazut Vitejia stramoseasca Scumpa tara romaneasca, a scris Cosbuc. Dar nu e numai frumoasa, ci si plina de magie. Iata ce se spune despre lacul din Caras- Severin. Un lac din Romania poate vindeca depresia Romania, loc in care peisajul .

Rasturnare de situatie in cazul pestilor piranha gasiti intr-un lac din Romania

Rasturnare de situatie in cazul pestilor piranha gasiti intr-un lac din Romania. Am analizat pozele nu am vazut pestele pe viu. Acel peste nu este piranhia, ci pestele Pacu din America de Sus. Este.

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Restaurantele din Romania ar putea oferi apa gratuit clientilor. Ce spun patronii

Schimbare uriasa pentru patronii de restaurante. Un proiect nou de lege adoptat de Senat indica faptul ca toti clientii ar putea primi apa rece gratuit de la localuri. Restaurantele ar putea oferi apa gratuit clientilor Un nou poriect de lege ce a fost adoptat si avizat in mod pozitiv de Guvern obliga toate restaurantele si .

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Industria de media si divertisment din Romania va atinge 3 miliarde dolari in acest an

Industria de media si divertisment din Romania va atinge in 2019 pragul de 3 miliarde de dolari, in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )