Libnet.ro
UNICEF

22:00

Securitatea de la Washington, sub semnul intrebarii cu doua saptamani inainte de investirea lui Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 Securitatea de la Washington, sub semnul intrebarii cu doua saptamani inainte de investirea lui Joe Biden

Cum au ajuns protestatarii pro-Trump in Capitoliu atat de usor? Sistemul de securitate al cladirii Congresului a fost criticat la scara larga joi in urma violentei care a zguduit Washingtonul, relateaza AFP. Usurinta cu care serviciile de securitate au fost coplesite de cateva sute de sustinatori ai presedintelui republican fluturand steaguri Trump 2020 si imbracati in uniforme de camuflaj este un esec masiv, a declarat liderul republicanilor din Senatul, Mitch McConnell, anuntand o ancheta. Conspirationisti, militanti pro-arme, neo-nazisti, cine sunt cei care au intrat in Capitoliu?. continuă pe Hotnews

COVID-19 in judetul Hunedoara. Satul Toplita a intrat in carantina pentru doua saptamani

COVID 19 in judetul Hunedoara. Satul Toplita de pe valea Cernei a intrat in carantina, pentru doua saptamani din cauza riscului ridicat de infectii cu noul coronavirus.

Cum a reusit Israelul sa vaccineze peste 10% din populatie in doua saptamani. Ambasadorul David Saranga: Lumea a inteles cat de important este si are incredere in sistemul de sanatate (VIDEO)

Reteta succesului in campania de vaccinare anti-COVID-19 vine din Israel. Spre deosebire de Romania, aici vaccinarea se poate face si fara programare. in doar doua saptamani, mai mult de 10% din populatie a.

Gabriela Cristea a facut marele anunt. Ce se intampla in doar doua saptamani

Gabriela Cristea si au facut un anunt important, imediat ce am trecut in Noul An. Astfel ca fosta prezentatoare de televiziune face o mutare importanta. Gabriela Cristea a facut marele anunt Nici bine nu a inceput Noul An ca Gabriela Cristea si sunt pusi pe fapte mari. Vestea a fost data .

Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani: Vremea se va raci treptat.in ce zone sunt anuntate ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 4 ianuarie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, regimul termic va caracteriza o vreme deosebit de calda pentru aceasta data la inceputul intervalului de prognoza, apoi, vremea va intra intr-un proces de racire treptata. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata in majoritatea regiunilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )