Libnet.ro
UNICEF

13:00

Secvential: Cele mai mari catastrofe rutiere din istoria Romaniei - Urme sterse rapid cu buldozerele si armele cenzurii

Antena3 Antena3,
Secvential: Cele mai mari catastrofe rutiere din istoria Romaniei - Urme sterse rapid cu buldozerele si armele cenzurii

Adrian Ursu a aratat, in editia de duminica a emisiunii Secvential, cum au inteles autoritatile romane sa gestioneze doua evenimente extrem de tragice petrecute pe soselele din Romania: accidentul de la. continuă pe Antena3

Grupul Renault - Nissan a inregistrat cele mai mari reduceri de costuri din istorie in 2012.

Grupul Renault - Nissan, din care face parte si marca romaneasca, Dacia, anunta reduceri de costuri de 2,69 miliarde euro pentru anul 2012, record in istoria de 24 de ani a aliantei franco-nipone. Spre deosebire de 2011 reducerile de costuri au fost mai mari cu 54%, potrivit Automotive News Europe. Alianta dintre cei doi mari producatori auto devine din ce in ce mai stransa, mai ales in contextul situatiei financiare internationale fragile. Renault si Nissan au reusit sa ajunga la un nivel al .

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

Una dintre cele mai mari retele de magazine din Ucraina si Republica Moldova se extinde si la Tiraspol

Reteaua ucraineana de supermarkete si hipermarkete Fourchette anunta ca, va inaugura in aceasta toamna primul sau supermarket in regiunea transnistreana, unde va trebui sa concureze cu monopolistul local Sheriff.

Business Report: Rosia Montana are acceptul tuturor pentru a incepe. Se oficializeaza in scurt timp (surse); Topul celor mai mari santiere private din Bucuresti; Asigurarile sociale au trecut pe minus pentru a reface deficitul la bugetul consolidat

Industriasii vor sa decaleze cu 30 de luni calendarul scumpirilor la gaze si energie, agreat de Romania cu FMI si UE. Liderii mai multor. Miliardul ingropat in inchiderea minelor. Peste 550 de mine si cariere au fost sau se afla in proces de inchidere si ecologizare, in ultimii ani zece ani.

Cele mai stupide legi sexuale din lume

In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare.

Faze Tari:Au cazut pe geam cand faceau sex; Cele mai fascinante si infricosatoare insule din lume; Descoperirea care a ingrozit-o. Ce a gasit o pensionara intr-o valiza aruncata pe un lac

Cauti o noua cariera? Un acvariu din China angajeaza sirene. Iti place apa? Poate fi o sansa pentru tine. Un acvariu din China angajeaza sirene care sa distreze. A scapat de inchisoare, dar judecatorii i-au interzis pe viata sa se mai uite la filme porno. Bizarul scandal sexual care a facut inconjurul lumii in urma cu un an, in care un barbat.

Exercitii de memorie obligatorii, la Secvential

Cea mai mare catastrofa rutiera din istoria Romaniei se aseamana cutremurator cu accidentul din Muntenegru. Doar ca numarul victimelor a fost, atunci, de 3 ori mai mare. Urmele masacrului au fost sterse rapid cu.

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si Egiptul, pe marginea prapastiei Este vorba despre cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului, a precizat aceasta sursa, sub protectia anonimatului. La un miting al islamistilor care il sustin pe presedinte, oragnizat duminica la Nasr .

Cum eviti cele mai comune 5 motive de cearta intr-o casnicie

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Iata care sunt cele mai comune 5 surse de conflicte.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )