Libnet.ro
UNICEF

11:46

Sedinta Camerei Deputatilor a fost oprita din cauza starii de sanatate a ministrului Dezvoltarii

Antena3 Antena3,
Sedinta Camerei Deputatilor a fost oprita din cauza starii de sanatate a ministrului Dezvoltarii

Sedinta Camerei Deputatilor de marti a fost oprtita din cauza starii de sanatate a ministrului Dezvoltarii, Ion Stefan. continuă pe Antena3

Un obicei unic in Romania, pastrat cu sfintenie de sute de ani, anulat din cauza coronavirusului

In cea de a doua zi de Rusalii, in comuna Hodac se pastra din mosi stramosi un obicei unic si frumos din Romania care a fost anulat in acest an din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Este vorba despre.

Motiunea simpla Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste!, dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste!, impotriva ministrului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, va fi dezbatuta marti, incepand cu ora 16,00, in plenul Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres. Ministrul Stefan este acuzat, in motiunea simpla initiata de PSD, prin care i se cere demisia, de fals in acte publice, neanchetat inca de organele abilitate, din motive greu de inteles.

Dezbaterea motiunii simple, amanata din cauza absentei ministrului Dezvoltarii

Dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste in Camera Deputatilor a fost amanata azi din cauza absentei celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Coronavirus in lume: Ministrul Educatiei din Madagascar, demis din cauza achizitionarii de acadele in valoare de 2 milioane de dolari

Ministrul Educatiei din Madagascar a fost demis din cauza deciziei sale de a achizitiona acadele in valoare de 2 milioane de dolari, transmite BBC News.

Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Companiile aeriene vor pierde 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei, care le reduce veniturile la jumatate in cel mai rau an din istoria sectorului, anunta International Air Transport Association IATA) marti, citata de Reuters. Austria acorda un pachet de salvare de 450 mil. euro transportatorului Austrian Airlines Germania, acord cu UE privind salvarea Lufthansa.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

Spania: Minut de reculegere la toate meciurile, in memoria celor care au murit din cauza Covid-19

Federatia Spaniola de Fotbal si Liga spaniola au anuntat ca la toate meciurile care se vor disputa pana la finalul actualului sezon se va tine un minut de reculegere in memoria celor care au murit din cauza coronavirusului.

Franta interzice manifestatiile impotriva violentelor politiei din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile franceze au interzis manifestatiile organizate sambata, la Paris, impotriva violentelor politienesti, reamintind interdictia in vigoare a adunarilor mai mari de zece persoane din cauza pandemiei de noul coronavirus, relateaza AFP citata de Agerpres.

Cati bani au fost platiti din amenzile neconstitutionale din perioada starii de urgenta Ministrul de Finante spune ca nu toti vor fi dati inapoi

Din amenzile in valoare de apoape 600 de milioane de lei, aplicate in perioada starii de urgenta, la buget au ajuns, din plata lor, doar 100 de milioane. Datele au fost anuntate de ministrul Finantelor, Florin Citu.

VIDEO Incendiu violent in judetul Galati. Un depozit de furaje a fost distrus din cauza unui fumator neglijent

Focul a izbucnit sambata dupa-amiaza si a fost stins de pompieri dupa circa doua ore. O mare cantitate de furaje a fost insa distrusa, precum si depozitul aferent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )