Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sedinta Comitetului Executiv al PSD a inceput. Liviu Dragnea: imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns premierul Tudose

Antena3 Antena3,
Sedinta Comitetului Executiv al PSD a inceput. Liviu Dragnea: imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns premierul Tudose

Update:Liviu Dragnea a inceput sedinta CeX spunand ca s-a ajuns la o situatie tensionata din cauza mai multor persoane, dar si din cauza sa. Am ajuns intr-o situatie tensionata. continuă pe Antena3

Sedinta Comitetului Executiv al PSD a inceput

ACTUALIZARE 17:44 Sedinta Comitetului Executiv al PSD in care va fi decisa lista ministrilor Guverului Tudose care vor fi inlocuiti a inceput, la sediul central al PSD. *ACTUALIZARE 17:34 Premierul Tudose afirma ca va demisiona oricand ii va cere partidul *ACTUALIZARE 17:31 Social democratii nu au inceput inca sedinta, acestia stau pe holuri si discuta *ACTUALIZARE 17:24 Ecaterina Andronescu, despre situatia din PSD: Era de evitat sa ajungem aici *ACTUALIZARE 17:17 Dumitru Buzatu, PSD Vaslui: Premierul Tudose nu a cazut din pom, a fost sutinut de o majoritate a PSD, ALDE, independenti *ACTUALIZARE 17:15 La sediu au venit mare parte din ministrii si din liderii PSD. *ACTUALIZARE 16:47 Firea, despre declaratiile lui Tudose: Nu este o abordare onesta ca un coleg sa anunte la televizor ce intentioneaza sa faca *ACTUALIZARE 16:40 Rovana Plumb: Imi voi spune pozitia in sedinta PSD *ACTUALIZARE 15:54 Tariceanu: Mentinem sprijinul politic ministrului Viorel Ilie *ACTUALIZARE 14:52 Serban Nicolae: Nu trebuie sa formam Guvernul dupa ce spune Bruxellesul *ACTUALIZARE 12:42 Iohannis: Cred ca premierul e de buna-credinta si doreste sa aiba o echipa performanta ------------- Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata astazi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD.

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta de presa la PSD, dupa sedinta conducerii/ Dragnea: este o suparare foarte mare a tuturor, dar Sevil si Rovana si-au mentinut demisia. Nu mai pot duce presiunea. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia / PSD-ul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Sevil Shhaideh a zis ca ea si familia ei nu mai poate duce aceasta presiune infernala. Rovana este in aceeasi situatie. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. E un tanar extraordinar. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei. Ceea ce s-a intamplat insa in aceste zile nu mai trebuie sa se repete, a declarat Dragnea.

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta comuna/ Dragnea: PSD-ul a trecut azi printr-o cumpana foarte mare/ Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui/ Tudose: Nu a fost un razboi, nu este un castigator. Nu am ce sa le reprosez c

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cu totii suntem tristi, dar cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic in aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui. Nu mai putem face asemenea greseli sa punem si partidul si coalitia si guvernul intr-o situatie limita, a declarat Dragnea.

Tudose, inainte de sedinta cruciala a PSD: Daca imi cere partidul, demisionez (VIDEO)

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sosit impreuna la sediul din Kiseleff a PSD unde va avea loc Comitetul Executiv in care se va discuta privind remanierea guvernamentala ceruta de catre premier. Cei.

Liviu Dragnea, in sedinta CeX: imi asum starea de suparare si tensiune in care a ajuns premierul Tudose

Update:Liviu Dragnea a inceput sedinta CeX spunand ca s-a ajuns la o situatie tensionata din cauza mai multor persoane, dar si din cauza sa. Am ajuns intr-o situatie tensionata.

Liviu Dragnea catre PSD: Riscam sa ne omoram intre noi

Surse media apropiate de PSD redau, joi seara, fragmente din discursul liderului partidului, Liviu Dragnea, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi pentru a decide si valida lista ministrilor Cabinetului Tudose care vor fi inlocuiti

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD, potrivit news. ro. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Sedinta cruciala a PSD. Reuseste Tudose sa schimbe ministrii cu probleme penale sau isi da demisia

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )