Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta. continuă pe Antena3

UPDATE Tudose, dupa intalnirea cu Dragnea si alti lideri PSD: Vom stabili impreuna remaniabilii, la CEx

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au facut declaratii foarte scurte dupa intalnirea avuta la sediul partidului, fara a da numele ministrilor pe care premierul ar vrea sa ii remanieze si fara a raspunde la intrebarile presei.

Liviu Dragnea nu accepta protectia SPP, dupa scandalul de la instanta

Liviu Dragnea sustine ca nu-i cunostea pe barbatii veniti saptamana trecuta la inalta Curte sa-l apere de protestatari. Mai mult, seful PSD spune ca incidentul nu l-a facut sa-si schimbe.

Liviu Dragnea: il sustin pe Tudose pentru functia de premier ca atunci cand l-am propus

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

O noua RASTURNARE DE SITUATIE in scandalul din PSD. Ce au DECIS Dragnea si Tudose in spatele usilor inchise

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau.

Presedintele executiv al PSD: Va exista remaniere, atata timp cat Mihai Tudose spune ca avem intarzieri. Este un om extrem de serios si un premier foarte bun/ Nu este nicio ruptura, Dragnea nu ii reproseaza nimic/ Mie nu mi-a spus ca isi da demisia

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a afirmat, dupa sedinta informala de la sediul PSD, ca va exista o remaniere daca premierul Mihai Tudose consiera ca sunt anumite intarzieri, insa a negat ca acesta ar fi vorbit de demisie si ca ar exista vreo ruptura intre el si Liviu Dragnea. Badalau a mai declarat ca Mihai Tudose este barbat si ca nu se joaca cu guvernarea, fiind un om extrem de serios si un premier foarte bun, acesta fiind insa suparat din cauza ca unele lucruri nu functioneaza in guvern.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

Ce spun pesedistii din teritoriu despre meciul Dragnea 0 Tudose. Parlamentar PSD Constanta: O noua motiune ar fi dezastruoasa. In momentul de fata nu as mai vota din nou impotriva guvernului

Parlamentarii si liderii PSD din teritoriu evita sa faca declaratii publice despre meciul Dragnea -Tudose, dar la adapostul anonimatului au acceptat sa vorbeasca. Cei mai multi parlamentari si lideri locali din Constanta par incolonati in spatele sefului PSD, Liviu Dragnea si il someaza pe Mihai Tudose sa-si ajusteze discursul, insa unii sustin ca n-ar mai vota inca o motiune de cenzura impotriva propriului guvern. Totusi, accepta ca daca partidului va stabili asa, o vor face.

Mihai Tudose anunta posibila ruptura de Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a admis luni seara ca exista probleme in relatia pe care o are cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce seful sau pe linie de partid negase existenta unor astfel de probleme.

Mihai Tudose a confirmat tensiunile dintre el si Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a recunoscut ca exista tensiuni intre el si presedintele PSD, Liviu Dragnea si pare sa creada ca in spatele unui sondaj realizat de institutul sociologului Mihai Pieleanu se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2879 seconds )