Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta de presa la PSD, dupa sedinta conducerii/ Dragnea: este o suparare foarte mare a tuturor, dar Sevil si Rovana si-au mentinut demisia. Nu mai pot duce presiunea. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia / PSD-ul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta de presa la PSD, dupa sedinta conducerii/ Dragnea: este o suparare foarte mare a tuturor, dar Sevil si Rovana si-au mentinut demisia. Nu mai pot duce presiunea. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia / PSD-ul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Sevil Shhaideh a zis ca ea si familia ei nu mai poate duce aceasta presiune infernala. Rovana este in aceeasi situatie. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. E un tanar extraordinar. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei. Ceea ce s-a intamplat insa in aceste zile nu mai trebuie sa se repete, a declarat Dragnea. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta comuna/ Dragnea: PSD-ul a trecut azi printr-o cumpana foarte mare/ Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui/ Tudose: Nu a fost un razboi, nu este un castigator. Nu am ce sa le reprosez c

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cu totii suntem tristi, dar cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic in aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui. Nu mai putem face asemenea greseli sa punem si partidul si coalitia si guvernul intr-o situatie limita, a declarat Dragnea.

VIDEO Liviu Dragnea a votat din greseala motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii

Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a votat, din greseala, motiunea PNL si USR impotriva ministrului Sanatatii, Floian Bodog, potrivit Mediafax.

VIDEO Liviu Dragnea: Vreau sa continuam cu actualul premier

Liviu Dragnea a anuntat ca exista intentii de remaniere in Guvern, care vor fi discutate, dupa ziua de marti, in Comitetul Executiv National al PSD, pe care l-a convocat joi.

Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Intalnire Mihai Tudose - Liviu Dragnea la Parlament. / Tudose: Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Seful Guvernului s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor, iar intalnirea a durat o jumatate de ora, potrivit News. ro.

UPDATE Tudose, dupa intalnirea cu Dragnea si alti lideri PSD: Vom stabili impreuna remaniabilii, la CEx

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au facut declaratii foarte scurte dupa intalnirea avuta la sediul partidului, fara a da numele ministrilor pe care premierul ar vrea sa ii remanieze si fara a raspunde la intrebarile presei.

Sondaj IMAS: Mihai Tudose, mai popular ca seful PSD, LIviu Dragnea

Romanii au mai multa incredere in premierul Mihai Tudose decat in PSD, iar increderea in Liviu Dragnea a cazut dramatic sub cea in partidul pe care il conduce, potrivit celei mai recente cercetari IMAS, scrie Digi24.

Sondajul IMAS care arata ca Mihai Tudose este mai popular decat Liviu Dragnea- Digi24

Romanii au mai multa incredere in premierul Mihai Tudose decat in PSD, iar increderea in Liviu Dragnea a cazut dramatic sub cea in partidul pe care il conduce. Explicatia? Asa a fost decontat momentul protestelor din februarie si schimbarea guvernului Grindeanu. Sunt datele celei mai recente cercetari IMAS, prezentate la emisiunea In fata ta de pe Digi 24 de sociologul Alin Teodorescu.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )