Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sedinta CSAT ce viza crimele din Caracal s-a incheiat. Ministrul demisionar Moga a participat

Antena3 Antena3,
Sedinta CSAT ce viza crimele din Caracal s-a incheiat. Ministrul demisionar Moga a participat

UPDATESedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a incheiat, marti, la Palatul Cotroceni dupa aproape doua ore de discutii. La sedinta au participat presedintele Klaus Iohannis, p. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Coruptia distruge statul

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Ce au patit persoanele care au scris mesaj pe sediul MAI, in semn de protest fata de crimele din Caracal

Furie si revolta a simtit un intreg popor dupa cele intamplate in Caracal. Drept urmare, ingroziti de atitudinea unor politisti si de actiunile altora, oamenii au iesit din case si si-au spus oful in fata sediului MAI, duminica seara. in semn de protest fata de crimele din Caracal, trei persoane au scris un mesaj pe .

Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal: imi e scarba

Revolta, furie, mahnire, dispret, toate sunt sentimente care incearca poporul roman dupa filmul groazei din Caracal, derulat sub ochii autoritatilor care au bajbait pana ce victimele au murit. Unul dintre cei care si-au prezentat indignarea in cazul crimelor a fost Rares Bogdan, pe Facebook. Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal Europarlamentarul PNL, Rares .

CNA atentioneaza televiziunile cu privire la crimele din Caracal: Au obligatia de a trata cu decenta subiectul

Consiliul National al Audiovizualului le reaminteste tuturor televiziunilor ca au obligatia de a pastra decenta in abordarea crimelor de la Caracal. De asemenea, le subliniaza si responsabilitatea si respectarea drepturilor omului. CNA, atentionare pentru televiziuni in privinta crimelor de la Caracal Consiliul National al Audiovizualului s-a semnalat in privinta dufuzarii diverselor probe si detalii despre .

Crimele din Caracal, analizate in sedinta CSAT

UPDATESedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care se va discuta despre cazul de la Caracal, a inceput marti la Palatul Cotroceni. ------- Consiliul Suprem de.

Bogdan Chirieac, despre discursul lui Iohannis dupa sedinta CSAT: Are exact aceeasi obsesie

Bogdan Chirieac a atras atentia asupra declaratiei presedintelui Klaus Iohannis, facute dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal. Analistul politic a atras atentia asupra aluziei facute de.

Unul dintre cei mai mari psihologi din Romania, despre crimele din Caracal: Tara este cangrenata de o resursa umana slab pregatita

Unul dintre cei mai cunoscuti profesori de psihologie sociala din generatia tanara a vorbit despre cazul crimelor din Caracal. Dupa mine, cazul Alexandra, dar si multe altele, reprezinta un simpto.

Sore, reactie dupa crimele din Caracal: E ingrozitor de periculos sa te nasti fata

Cantareata si actrita Sore Mihalache 29 de ani) a scris, in mediul online, un text in care isi expune punctul de vedere privind crimele din Caracal, fiind de parere ca este periculos sa te nasti fata. Ea a vorbit si despre libertatea controlata pe care a avut-o din partea parintilor.

Mesajul CNA catre televiziuni privind modul in care prezinta crimele din Caracal: Aveti obligatia sa tratati cu decenta si responsabilitate acest subiect

Dupa ce mai multi romani au criticat in mediul online modul in care posturile de stiri trateaza crimele din Caracal, Consiliul National al Audiovizualului CNA) a emis un comunicat oficial in care reaminteste televiziunilor ca au obligatia de a trata cu decenta si responsabilitate tragedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3499 seconds )