Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sedinta decisiva in PSD: Mihai Tudose sau Carmen Dan. Unul trebuie sa plece

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sedinta decisiva in PSD: Mihai Tudose sau Carmen Dan. Unul trebuie sa plece

Astazi, la ora 16:00, social-democratii se intalnesc in sedinta Comitetului Executiv National. Liviu Dragnea ar putea lua in calcul schimbarea premierului Mihai Tudose, potrivit Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Se cer capete in PSD. Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Mihai Tudose sau Carmen Dan

In plina zi in care numeroase voci din PSD indeamna la calm si la rezolvarea crizei din acest moment, presedintele executiv al partidului, Niculae Badalau, iese cu o declaratie extrem de.

Ipoteza incendiara privind rezultatul CEx al PSD: Mihai Tudose fie demisioneaza, fie ramane fara sprijin politic. Ce se intampla dupa

Mihai Tudose nu are de ales: fie demisioneaza, fie ramane fara sprijinul politic. Este afirmatia facuta de Bogdan Chirieac la Antena 3, despre care spune ca nu este o speculatie ci informatie.

Liviu Dragnea va fi istorie in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Liviu Dragnea VA FI ISTORIE in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

Sedinta decisiva in PSD. Comitetul Executiv va decide soarta premierului Mihai Tudose

Mai sunt doar cateva ore inainte de sedinta decisiva din PSD. Liviu Dragnea versus Mihai Tudose, infruntarea din care analistii spun ca doar unul va iesi invingator. Comitetul Executiv.

Ce a declarat ministrul Carmen Dan, inainte de sedinta decisiva a PSD

Guvernul este unul politic, iar partidul decide, a declarat luni ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan. Asa cum am spus si ultima data, cand am discutat despre aceasta, guvernul.

Politic show:Liderii PSD, in apararea lui Carmen Dan; Trei nume mari din PSD se lupta pentru sefia MAI, desi Carmen Dan refuza sa plece. Cum poate scapa Tudose de ministrul de Interne

Ce arme se folosesc in batalia pentru PSD. Competitia dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose pentru controlul PSD a intrat in linie dreapta. Orban: Doi militieni, Dragnea de Teleorman si la Dragnea de Braila, se rafuiesc pentru controlul MAI. In conflictul dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose intervine liderul PNL.

inca un lider important din PSD sare in apararea lui Carmen Dan

Razboiul din cadrul Guvernului, dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, a tulburat cu siguranta apele in interiorul principalului partid de guvernamant. Potrivit.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )