Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sedinta de plen in care va fi ales presedintele senatului a inceput

România Liberă România Liberă,
Sedinta de plen in care va fi ales presedintele senatului a inceput

Sedinta de plen de marti in care va fi ales presedintele Senatului a inceput, candidatii pentru acea. continuă pe România Liberă

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, pre.

Prima declaratia a lui Melescanu, dupa ce a fost votat presedintele Senatului: Dau asigurari pentru cei care m-au atacat ca voi fi un presedinte echilibrat

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru. Multumesc celor care m-au votat si vreau sa dau asigurari.

Presedintele Senatului urmeaza sa fie ales astazi

Presedintele Senatului urmeaza sa fie ales marti, reprezentantii PSD reiterand ca il sustin pe Teodo.

Presedintele Senatului va fi ales astazi

Presedintele Senatului urmeaza sa fie ales, marti, reprezentantii PSD reiterand ca il sustin pe Teodor Melescanu pentru aceasta functie, informeaza News. ro.

Presedintele Senatului va fi ales marti: Teodor Melescanu, Ion Popa si Alina Gorghiu sunt cei trei candidati la functia ramasa vacanta dupa demisia lui Calin Popescu Tariceanu

Noul presedinte al Senatului urmeaza sa fie ales marti, dupa ce functia a ramas vacanta in urma demisiei lui Calin Popescu Tariceanu. Alegerea noului sef al camerei superioare a Parlamentului a.

Presedintele Senatului va fi ales astazi prin vot secret

Noul presedinte al Senatului va fi ales marti, dupa ce saptamana trecuta fostul presedinte al forului Calin Popescu-Tariceanu a demisionat ca urmare a retragerii ALDE de la guvernare. Pentru functia de.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )