Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sedinta de urgenta a conducerii PNL. Ramane sau nu Florin Citu propunerea de premier?

Adevărul Adevărul,
Sedinta de urgenta a conducerii PNL. Ramane sau nu Florin Citu propunerea de premier?

Conducerea PNL se reuneste de la ora 17. 00 intr-o sedinta de BPN pentru a discuta despre propunerea liberalilor pentru functia de premier, fiind posibila o retragere a increderii pentru Florin Citu si o propunere a lui Orban pentru sefia Guvernului. continuă pe Adevărul

Orban: Am prezentat propunerea PNL in persoana lui Florin Citu Nu suntem de acord cu un guvern de uniune nationala cu PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca nu este de acord cu guvern de uniune nationala sustinut de PSD. De asemenea, liderul PNL a spus ca partidul nu renunta la presedintia Camerei Deputatilor.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

Seful PNL confirma oficial variantele de neociere ale liberalilor. Prima varianta: Florin Citu, premier, Ludovic Orban, sef la Camera

Ludovic Orban a confirmat, miercuri, informatiile care indicau, pe surse, ca PNL il pastreaza pe Florin Citu candidat la sefia guvernului intr-una dintre variantele de negociere cu USR PLUS si UDMR. El a mai aratat ca ponderea PNL in cadrul ipoteticei coalitii cu USR PLUS si UDMR ii indreptateste pe liberali sa ceara premierul si sefia uneia dintre camerele Parlamentului.

Surse: Vot in unanimitate ca Orban sa mearga cu doua variante la negocierile pentru functia de premier: presedintele PNL si Florin Citu

Surse politice din PNL au precizat pentru Adevarul ca Ludovic Orban are sprijinul partidului pentru a merge la negocierile din coalitie cu doua variante de premier, adica el si Florin Citu, iar a doua functie revendicata e fie sefia Camerei pentru el, fie sefia Senatului pentru Citu.

Ludovic Orban: PNL vrea Guvern de centru dreapta, cu premier Florin Citu

Delegatia PNL i-a transmis sefului statului ca partidul il propune pe Florin Citu ca premier si ca i.

Florin Citu nu cedeaza functia de premier

Ministrul Finantelor Florin Citu i-a transmis liderului PNL Ludovic Orban ca nu se retrage sub nicio forma din cursa pentru functia de premier.

FLORIN CITU: Sectorul industrie a trecut pe plus dupa 19 luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca sectorul industrie a trecut pe plus dupa 19 luni de recesiune, ceea ce reprezinta dovada clara ca in 2021 Romania poate avea o crestere economica peste asteptari.

Rasturnare de situatie. USR-PLUS nu-l vrea pe Orban premier, ci pe Florin Citu

USR-PLUS a anuntat miercuri ca nu il sprijina pe Ludovic Orban pentru a fi propunerea coalitiei de guvernare pentru functia de premier, ci sustine doar doua nume: Dacian Ciolos si Florin Citu.

Florin Citu: Am asigurat finantarea pentru prima parte a anului viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul de Finante, a declarat, intr-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, ca finantarea pentru prima parte a anului viitor, respectiv primele patru sau cinci luni ale anului 2021, este.

Florin Citu: Am asigurat cheltuielile pentru primele patru-cinci luni din 2021

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca in acest moment bugetul de stat are acoperite cheltu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )