Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sediul Primariei Spulber a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit

Adevărul Adevărul,
Sediul Primariei Spulber a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit

Mai multe echipaje de pompieri actioneaza la fata locului pentru stingerea incendiului care se manifesta in special la acoperis. continuă pe Adevărul

Scandal la Serviciul de inmatriculari din Cluj-Napoca. Sute de persoane stau la coada chiar de la 1 dimineata. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de jandarmi

Sute de persoane se afla in fata Serviciului de inmatriculari din Cluj-Napoca, unde, functionarii nu reusesc sa faca fata numeroaselor solicitari. Clujenii stau cu orele in fata institutiei pent .

Vant puternic in Turnu Severin. Mai multe acoperisuri zburate de pe cladiri

Mai multe echipaje de la ISU Drobeta actioneaza sambata dimineata pentru a indeparta elemente din acoperisurile smulse de pe cladiri din cauza vantului puternic.

Un autocar in care se aflau 17 persoane a luat foc pe un drum din judetul Caras-Severin

Un autocar in care se aflau 17 persoane a luat foc, duminica dimineata, pe drumul national ce leaga Resita de Bocsa, judetul Caras-Severin, calatorii autoevacuandu-se in momentul in care au simtit miros de fum, informeaza Mediafax.

Un autocar in care se aflau 17 pasageri a luat foc intre Resita si Caransebes. Oamenii au iesit din masina cand au simtit miros de fum

Un autocar care transporta 17 pasageri intre Resita si Caransebes a luat foc pe sosea, duminica dimineata, oamenii iesind din autovehicul in momentul in care au simtit miros de fum. Ei au fost preluati de alt autocar si transportati la destinatie. Din primele date, incendiul, in urma caruia autocarul a ars in proportie de 75 la suta, ar fi pornit de la motorul masinii.

Un autobuz cu calatori a luat foc la iesirea dintr-un cartier din Resita

Un autobuz care se indrepta spre orasul Bocsa a luat foc in aceasta dimineata pe DN 56 B, la iesirea din cartierul resitean Moniom. Soferul si cele trei persoane aflate in mijlocul de.

Un autobuz cu calatori a luat foc la iesirea dintr-un cartier din Resita (VIDEO)

Un autobuz care se indrepta spre orasul Bocsa a luat foc in aceasta dimineata pe DN 56 B, la iesirea din cartierul resitean Moniom. Soferul si cele trei persoane aflate in mijlocul de.

Renate Weber:Parlamentul roman ar trebui sa lanseze o dezbatere privind ideea unei Europe cu mai multe viteze

Parlamentul Romaniei ar trebui sa demareze o dezbatere privind ideea unei Europe cu mai multe viteze, pentru a stabili pozitia tarii in aceasta privinta, a declarat marti, in cursul unei intalniri cu jurnalistii, europarlamentarul ALDE Renate Weber. La randul sau, colegul sau de grup parlamentar european, Mircea Diaconu, a anuntat ca ALDE va face, in viitor, interpelari nationale pe astfel de teme, pentru lansarea unor discutii.

Antena 1 a fost amendata de CNA pentru mai multe editii Acces direct in care s-a vorbit despre Ambulanta Neagra care rapeste copii

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat postul de televiziune Antena 1 pentru mai multe editii ale emisiunii Acces Direct, din luna septembrie a anului trecut, in care s-a discutat despre o masina de Salvare care ar rapi copii si despre cazul unei minore care ar fi avut o relatie amoroasa cu tatal vitreg.

Un club din Sectorul 4 fara autorizatie a fost inchis si mai multe localuri din Capitala au fost amendate de politisti

Un club din Sectorul 4 care nu avea autorizatie de functionare a fost inchis, in noaptea de sambata spre duminica, iar mai multe cluburi si baruri au fost amendate de politistii locali, majoritatea pentru ca vindeau produse expirate si pentru ca in localuri se fuma, relateaza news. ro.

Peste 23.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Giurgiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )