Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sef CSM Bucuresti, despre umilirea campioanei Paula Ungureanu: A fost stropita cu bere

Antena3 Antena3,
Sef CSM Bucuresti, despre umilirea campioanei Paula Ungureanu: A fost stropita cu bere

Handbalista romanca Paula Ungureanu a fost umilita la Budapesta, in ea aruncandu-se cu bere, si nu cu urina, asa cum s-a crezut initial, a spus Bogdan Vasiliu, sef sectie handbal CSM. continuă pe Antena3

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala.

Cum a fost umilita handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: A primit un litru de pisat in cap

Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucuresti, a ramas socat de ura cu care a fost primita echipa sa la Budapesta, scrie adevarul. ro, la meciul contra celor de la Ferencvaros. Dupa disputarea.

Cum a fost umilita handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: 5.000 de nazisti ultras i-au strigat: Du-te acasa animal, tigan, orfan!

Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucuresti, a ramas socat de ura cu care a fost primita echipa sa la Budapesta, scrie adevarul. ro, la meciul contra celor de la Ferencvaros. Dupa disputarea.

Calificare cu scuipati! CSM Bucuresti a invins-o pe Ferencvaros si la Budapesta, intr-un meci in care fanii maghiari au agresat-o pe Paula Ungureanu

Dupa ce s-a impus in meciul tur cu 30-25, CSM Bucuresti a invins si la Budapesta, scor 27-26 si s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor.

Posibilele adversare pentru CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor si interesant este ca lista celor patru semifinaliste este aceeasi cu cea din 2016.

DEZVALUIRE Ce l-a socat pe suedezul Per Johansson cand a preluat CSM Bucuresti. Doar in estul Europei se mai intalneste asa ceva

Performansa fetelor de la CSM Bucuresti, de a accede in Final Four-ul Ligii Campionilor, nu poate fi despartita de schimbarea antrenorului.

Ce a schimbat la echipa antrenorul suedez care a preluat CSM Bucuresti. Oana Manea a recunoscut totul

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor, dupa ce inaintea celor doua meciuri din sferturi a schimbat antrenorul.

HANDBAL. CSM Bucuresti, in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si detinatoarea Ligii Campionilor, a invins, sambata, echipa Ferencvaros Budapesta cu 27-26 14-15) si s-a calificat astfel, in semifinalele celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi.

Calificare in Final Four pentru CSM Bucuresti! Victorie si la Budapesta, dupa o partida de exceptie cu Ferencvaros

CSM Bucuresti s-a calificat, sambata, la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins formatia maghiara Ferecnvaros TC-Rail Cargo Hungaria cu scorul de 27-26 14-15), la.

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor

Campioanele Europei de la CSM Bucuresti si-au respectat blazonul si au invins-o pe Ferencvaros Budapesta, cu 27-26, in mansa retur a sferturilor Ligii Campionilor, dupa ce in turul de la Bucuresti se impusesera la cinci goluri diferenta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )