Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sefa instantei supreme, dupa victoria Laurei Kovesi: M-am bucurat mereu de succesul oricarui romn

Hotnews Hotnews,
 Sefa instantei supreme, dupa victoria Laurei Kovesi: M-am bucurat mereu de succesul oricarui romn

Presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, a comentat victoria Laurei Codruta Kovesi, care a obtinut in Comisia LIBE cele mai multe voturi pentru conducerea Parchetului european. Tarcea a spus ca se bucura de succesul oricarui roman si ca, din pacate, sunt multi romani absolut anonimi care isi fac treaba si sunt respectati in afara tarii, dar nimeni nu vorbeste in interior de ei. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa victoria Laurei Kovesi n Parlamentul European: A fost un vot politic

Votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, in urma caruia Laura Codruta Kovesi se claseaza pe primul loc pentru postul de procuror-sef european, este unul politic, iar europarlamentarii sunt cei mai in masura sa il explice, a declarat, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Sefa instantei supreme ne sperie cu adevaratele consecinte ale OUG 7, emisa de Toader

Toader a facut un pas inapoi de la adoptarea ordonantei de urgenta cu modificarile din justitie. Gestul este insa doar o forma de praf in ochi, iar presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie ne arata adevaratele consecintele ale actului aprobat de guvern. Luni seara, Tudorel Toader a anuntat ca nu va exista sub nicio [] .

Reactia lui Mircea Badea, dupa victoria Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE

Mircea Badea a reactionat dupa aflarea votului in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Buahahahaha! Super! Sunt fan! Asa da. Va fi bairam!, a zis Mircea Badea. Fosta sefa a Directiei.

Sefa instantei supreme, despre OUG 7: Daca nu se intervine urgent, vom avea aceleasi probleme cu completurile de 5

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a anuntat luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ordonanta pentru modificarea legilor justitiei schimba din nou reglementarile privind completurile de 5 judecatori de la instanta suprema, ceea ce va duce la noi probleme.

De ras! Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

UPDATE Kovesi, dupa victoria din Comisia LIBE: Acest vot este pentru toti cetatenii din Romnia care au sustinut statul de drept / Sunt alaturi de colegii mei magistrati care se lupta cu ndrjire mpotriva subordonarii justitiei de catre politic

Intoarsa la Bucuresti dupa votul pozitiv din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi a declarat ca votul a fost pentru toti cetatenii din Romania care au sustinut lupta anticoruptie si statul de drept. Comentand protestul magistratilor, fosta sefa a DNA a spus ca este alaturi de colegii sai care se lupta cu indarjire impotriva subordonarii justitiei de catre politic.

Sefa Curtii Supreme, despre intalnirea pe intuneric cu Valer Dorneanu: A avut loc la o facultate, dupa decizia CCR

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a dat detalii, luni seara, despre intalnirea pe intuneric cu Valer Dorneanu, presedintele CCR, precizand ca aceasta a avut loc la o Facultate de Drept din Bucuresti, dupa decizia Curtii privind conflictul iCCJ - Parlament. Mi-a spus ca la CCR s-a apreciat faptul ca am actionat rapid, a marturisit Cristina Tarcea.

Ce etape urmeaza in tentativa Laurei Kovesi de a ajunge procuror sef al Parchetului European

Parlamentul European a decis prin vot ca o sustina pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. insa castigatorul acestui fotoliu este numit de comun acord de Parlamentul European si Consiliul UE. Acesta din urma il sustine pe francezul Jean-Francois Bohnert, asadar urmeaza o perioada de negocieri intense.

Conducerea instantei supreme a semnat scrisoarea manifest prin care peste 50 de magistrati de la nalta Curte cer abrogarea ordonantei ce modifica legile justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, si cei doi vicepresedinti ai instantei, Gabriela Bogasiu si Ilie Iulian Dragomir, au semnat miercuri scrisoarea manifest prin care zeci de magistrati de la ICCJ cer abrogarea Ordonantei de Urgenta prin care au fost modificate din nou legile justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )