Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE Kovesi, dupa victoria din Comisia LIBE: Acest vot este pentru toti cetatenii din Romnia care au sustinut statul de drept / Sunt alaturi de colegii mei magistrati care se lupta cu ndrjire mpotriva subordonarii justitiei de catre politic

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Kovesi, dupa victoria din Comisia LIBE: Acest vot este pentru toti cetatenii din Romnia care au sustinut statul de drept / Sunt alaturi de colegii mei magistrati care se lupta cu ndrjire mpotriva subordonarii justitiei de catre politic

Intoarsa la Bucuresti dupa votul pozitiv din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi a declarat ca votul a fost pentru toti cetatenii din Romania care au sustinut lupta anticoruptie si statul de drept. Comentand protestul magistratilor, fosta sefa a DNA a spus ca este alaturi de colegii sai care se lupta cu indarjire impotriva subordonarii justitiei de catre politic. continuă pe Hotnews

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

KOVESI, DUPA VOTUL DIN COMISIA LIBE: Sunt foarte bucuroasa

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca este foarte bucuroasa.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa votul din comisia LIBE: Sunt extrem de bucuroasa si onorata

Laura Codruta Kovesi a acordat primul interviu la revenirea de la Bruxelles unde a fost audiata pentru postul de procuror-sef european. in exclusivitate pentru Europa FM, fosta sefa DNA a spus ca este extrem de bucuroasa si ca le multumeste celor care au sustinut-o. Sunt extrem de bucuroasa si onorata. )Ceea ce a depins de [] .

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, dupa votul din Comisia LIBE

Calin Popescu-Tariceanu a facut primele declaratii dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat sustinerea pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. O exemplificare perfecta care ne vine de la.

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania.

Dragnea si Tariceanu, sedinta fulger dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: P.E. ne-a aratat cum se influenteaza votul politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit intr-o sedinta fulger, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef.

Mungiu Pippidi, despre ce insemana votul din Comisia LIBE: Kovesi NU a castigat functia! Numirea finala va fi politica, deci daca vreo tara mai tare vrea postul, o sa il aiba

Politologul Alina Mungiu Pippidi explica parcursul Laurei Codruta Kovesi spre sefia Parchetului European, afirmand ca victoria de miercuri din Comisia LIBE nu semnifica atat de mult pe cat amplifica.

Reactia lui Tariceanu dupa votul pro-Kovesi din Comisia LIBE: Factorul politic a intervenit in Justitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri, in contextulvotului din Comisia LIBE pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Monica Macovei, despre votul din Comisia LIBE: Daca pierde doamna Kovesi de vina este PSD, care face un lobby foarte mare

Europarlamentarul Monica Macovei, membra a comisiilor de Control bugetar CONT) si de Libertati civile LIBE), a criticat intr-un interviu pentru RFI schimbarea modalitatii de vot din Comisia LIBE in ceea ce priveste alegerea procurorului sef european.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )