Libnet.ro
UNICEF

18:00

Seful ANOFM, dupa BREXIT: Romanii nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu

Antena3 Antena3,
Seful ANOFM, dupa BREXIT: Romanii nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a iesit oficial din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

Seful Agentiei Nationale de Munca: Romanii nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu

Romanii care muncesc in strainatate nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu, ci vor predictibilitate privind nivelul de trai, a declarat, sambata, la Antena 3, Emanuel Victor Picu, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), scrie Agerpres. El spune ca nu este suficient ca ANOFM sa publice pe un site locurile de munca si este nevoie de discutii cu patronatele si cu marii angajatori.

PRESEDINTELE ANOFM: Romanii nu se vor intoarce acasa numai pentru salariu

Romanii din diaspora se vor intoarce acasa nu numai pentru salariu, ci vor predictibilitate in ceea ce priveste nivelul de trai, a declarat, sambata, Emanuel Victor Picu, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

15 state europene, printre care si Romania, cer un acord rapid privind viitorul buget al UE, dupa Brexit

Reunite la Beja, in Portugalia, 15 tari din Europa de Sud, Centrala si de Est, printre care si Romania, au afirmat sambata nevoia de a se ajunge rapid la un acord asupra viitorului buget european dupa Brexit, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Financial report Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, ci mai singura. Piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in presa

The Financial Times: Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, dar va fi mai singura. * Les Echos: Coronavirusul: piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. * Venezuela lui Nicolas Maduro ar putea privatiza sectorul petrolier. * DNEVNIK: Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in principalele mijloace de informare in masa. * Stiri pe scurt.

Romanii vor continua sa beneficieze de roaming la tarife nationale in UK

Desi Brexit-ul are loc, Roam like at home si restul reglementarilor europene privind apelurile si .

Be EU. Ce se schimba dupa BREXIT. Vor avea imigrantii probleme in Marea Britanie?

Dupa 47 de ani de viata comuna, Regatul Unit a devenit vineri prima tara care paraseste Uniunea Europeana.

Austria ameninta ca se va opune prin veto planului de crestere a contributiilor la bugetul UE, dupa Brexit

Austria si alte tari se vor opune prin veto bugetului pe termen lung al Uniunii Europene pentru epoca post-Brexit in cazul in care contributiile planificate ale statelor membre nu sunt reduse, a declarat sambata cancelarul austriac Sebastian Kurz, relateaza DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )