Libnet.ro
UNICEF

16:00

Seful CFR, despre transportul suporterilor straini care vor veni la Euro 2020: De la Gara de Nord la Otopeni vor merge cu autobuzele

Adevărul Adevărul,
Seful CFR, despre transportul suporterilor straini care vor veni la Euro 2020: De la Gara de Nord la Otopeni vor merge cu autobuzele

Autoritatile de la Bucurelsti au vehiculat tot felul de idei de transport a suporterilor care vor veni in 2020 in Romania sa vada campionatul european de fotbal. Doar ca, in locul liniei de metrou sau a tramvaielor suspendate, acestia vor folosi autobuzele, dupa cum a afirmat intr-o conferinta de presa seful CFR. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi

Vesti bune pentur romanii care vor sa doneze un chior pentru Kovesi, parte a demersului Antena 3 ca urmare a procesului prin care sefa DNA vrea sa execute jurnalistii postului nostru si, de fapt, dreptul la.

Seful Apple, mesaj pentru Trump: Tarile care accepta deschiderea si comertul sunt tari care se descurca exceptional

Directorul general al Apple, Tim Cook i-a cerut sambata presedintelui american Donald Trump sa sustina politicile de liber schimb, pe fondul tarifelor planificate de acesta care au amplificat tensiunile dintre SUA si China, transmite MarketWatch, citat de news. ro.

Cercetatorii au creat un dispozitiv ideal pentru cei care vor sa tina regim

Cercetatorii de la Universitatea de Inginerie Tufs din Massachussetts, SUA, au creat o bijuterie tehnica pentru cei care sunt la dieta. Acest dispozitiv de doar doi milimetri este implantat intr-unul dintre dintii.

Tibi Useriu: Nu voi refuza titlul de Cetatean de Onoare al Capitalei, dar nu ma voi prezenta la decernare. Exemplul meu vreau sa i inspire pe cei care vor sa-si depaseasca limitele n slujba binelui, nu sa reabiliteze

Maratonistul Tibi Useriu spune ca nu va refuza titlul de Cetatean de Onoare al Capitalei din respect pentru bucuresteni, insa nu se va prezenta la ceremonia de decernare si nici la alte festivitati. El a scris pe pagina sa de Facebook ca isi doreste ca exemplul sau sa-i inspire pe cei care doresc sa-si depaseasca limitele in slujba binelui, nu pentru a-i reabilita pe altii, asa cum a argumentat municipalitatea propunerea intr-un proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului CGMB) de miercuri.

PSD mai pregateste o amnistie fiscala. Care vor fi persoanele exonerate de la plata sumelor nerecuperate de stat

Mai multi parlamentari PSD au depus in Senat un proiect de lege care prevede amnistia fiscala pentru cei care au primit ajutoare de urgenta din partea statului, iar Curtea de Conturi a constatat prejudicii si a.

Cuplurile care vor avea ghinion in dragoste in 2018. Vezi daca te afli printre ele

Berbec si Rac Desi sunteti doua firi diferite, ati reusit sa ajungeti la un numitor comun prin intermediul dragostei. Diferentele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care va separa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )