Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Consiliului Judetean Hunedoara a primit rezultatul la coronavirus, dupa o saptamana de autoizolare

Adevărul Adevărul,
Seful Consiliului Judetean Hunedoara a primit rezultatul la coronavirus, dupa o saptamana de autoizolare

Mircea Bobora, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, a primit rezultatul la testul epidemiologic, dupa o saptamana de autoizolare. continuă pe Adevărul

Legea cetatilor dacice a intrat in vigoare. Patru situri UNESCO au trecut in grija Consiliului Judetean

Legea cetatilor dacice a intrat in vigoare. Patru situri UNESCO au trecut in grija Consiliului Judetean Hunedoara.

Consiliul Judetean Hunedoara si-a reluat activitatea, cu personal restrans. Sefii institutiei raman in izolare

Consiliul Judetean Hunedoara si-a reluat activitatea, cu personal restrans. Doi dintre sefii institutiei se afla inca in izolare.

Pesedintele Consiliului Judetean Calarasi a verificat procedurile de organizare la spital in perioada starii de urgenta

Spitalul Judetean Calarasi a fost vizitat astazi de dimineata de presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta.

Seful Clinicii de Oncologie Iasi, confirmat cu coronavirus dupa ce s-a intors din Franta, a fost in spital inainte de a fi diagnosticat. 8 cadre medicale, in izolare

Seful Clinicii de Oncologie Iasi depistat cu coronavirus a fost in spital cu patru zile inainte de a veni confirmarea. Potrivit anchetei epidemiologice, el a fost vazut pe camerele de supraveghere stand de vorba cu 9 cadre medicale, insa nu s-ar fi apropiat la mai putin de un metru si jumatate de niciuna dintre persoane.

Coronavirus: Dupa NetFlix, si YouTube isi reduce calitatea imaginilor video in Europa pentru a preveni congestia retelelor telecom

Dupa Netflix, si YouTube a anuntat vineri ca isi va reduce calitatea imaginilor transmise prin streaming in Uniunea Europeana pentru a preveni congestia retelelor de comunicatii, in contextul in care mii de europeni sunt izolati si muncesc ori studiaza de acasa pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, transmite Reuters. Anunturile Netflix si Youtube vin dupa ce Comisia Europeana a facut apel la nevoia unor masuri comune de prevenire a congestionarii retelelor telecom.

Serana Williams, despre pandemia de coronavirus dupa ce mai multe turnee au fost anulate: Distantarea sociala imi provoaca anxietate si stres

Serena Williams a publicat un mesaj pe reteaua TikTok in care vorbeste despre criza provocata de pandemia de coronavirus, in contextul in care lumea tenisului a cunoscut in aceasta perioada anulari in.

Germania da testul ridicarii in timp record a unui spital pentru pacientii de coronavirus, dupa exemplul Chinei

Autoritatile de la Berlin au fost de acord sa ridice un nou spital, de pana la 1000 de paturi, pentru pacientii de coronavirus, cu ajutorul armatei si a mai multor parteneri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )