Libnet.ro
UNICEF

05:15

Serana Williams, despre pandemia de coronavirus dupa ce mai multe turnee au fost anulate: Distantarea sociala imi provoaca anxietate si stres

B1 B1,
Serana Williams, despre pandemia de coronavirus dupa ce mai multe turnee au fost anulate: Distantarea sociala imi provoaca anxietate si stres

Serena Williams a publicat un mesaj pe reteaua TikTok in care vorbeste despre criza provocata de pandemia de coronavirus, in contextul in care lumea tenisului a cunoscut in aceasta perioada anulari in. continuă pe B1

Peste 12.000 de apeluri la 112 legate de coronavirus, in cele mai multe cazuri fara urgente reale Unii au intrebat daca mai pot face nunta, daca mai circula trenurile sau daca posta e deschisa

Peste 12. 000 de apeluri referitoare la COVID-19 au fost preluate la 112 in perioada 25 februarie - 18 martie, in foarte multe cazuri oamenii sunand doar pentru a afla informatii despre coronavirus, fara sa existe urgente reale, potrivit Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS). Unii oameni au sunat la 112 ca sa intrebe daca mai merg trenurile, daca posta este deschisa sau ca sa ceara invoire sa mearga in alta localitate. Institutia face apel la populatie sa sune la 112 doar pentru urgente.

Coronavirus: Casa cu mai multe generatii - pericol sporit

De ce proportia deceselor provocate de noul coronavirus difera atat de dramatic de la tara la tara? Doi economisti germani cred ca au gasit un posibil raspuns: din cauza convietuirii mai multor generatii in aceeasi casa.

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

Mai multe persoane au fost arestate in Maroc, pentru dezinformare pe tema coronavirusului. Premierul El-Otmai: Stirile false sunt prima sursa de panica

Politia marocana a arestat cel putin o duzina de persoane, pentru ca ar fi raspandit zvonuri despre noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Printre acestea se numara si o femeie care si-a folosit.

Mai multe persoane au fost arestate in Maroc, pentru dezinformare pe tema coronavirusului. Premierul El Othmani: Stirile false sunt prima sursa de panica

Politia marocana a arestat cel putin o duzina de persoane, pentru ca ar fi raspandit zvonuri despre noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Printre acestea se numara si o femeie care si-a folosit.

Eugen Tomac anunta ca a reusit sa revina din America, dupa ce a schimbat mai multe avioane

Liderul PMP, Eugen Tomac, care a fost blocat in Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus, anunta ca a reuit sa ajunga in tara, dupa ce a schimbat mai multe avioane. Tomac va sta izolat 14 zile la domiciliu.

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe.

Saptamana viitoare vor fi reluate mai multe tipuri de comert in R. Moldova

Incepand cu saptamana viitoare vor fi reluate mai multe tipuri de comert. Este vorba despre unitati comerciale separate, care vand produse de igiena, furaje, seminte, precum si piese pentru unitatile de transport. O decizie in acest sens a fost adoptata la sedinta Comisiei extraordinare pentru sanatate publica, convocata miercuri seara, 18 martie, la Guvern, transmite IPN.

Mai multe firme care vand produse medicale, perchezitionate pentru acuzatia de suprapret si evaziune

Politistii bucuresteni fac, joi dup-amiaza, mai multe perchezitii la patronii de firme care comercia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )