Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Parlamentului ungar, iNGRIJORAT de viitorul maghiarilor din Romania

România Liberă România Liberă,
Seful Parlamentului ungar, iNGRIJORAT de viitorul maghiarilor din Romania

Nivelul relatiilor dintre Ungaria si Romania este atat de scazut, incat viitorul comunitatii maghiarilor din Romania provoaca ingrijorari grave, a apreciat presedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover. continuă pe România Liberă

Seful Parlamentului Ungariei, ingrijorat de viitorul maghiarilor din Romania, critica Uniunea Europeana

Viitorul maghiarilor din Romania provoaca ingrijorari grave, apreciaza presedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover, iar Guvernul Orban vrea sa se asigure ca Europa nu aude doar vocea celor care recurg la forta pentru aplicarea drepturilor constitutionale la autodeterminare, relateaza MTI.

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna. Autocarul este al unei firme din Romania, iar la bord erau inclusiv romani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist islamist

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com. Autocarul apartine unei firme din Romania si este inmatriculat in Bulgaria, la bordul vehiculului, care urma sa traverseze Romania, fiind inclusiv cetateni romani.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania. Aventura lui Florin Lesch a inceput in iarna anului 2004, cand a intrat in atentia Serviciului.

United Nations Global Compact si-a lansat filiala din Romania. Fundatia Mereu Aproape, invitata sa adere la retea

Reteaua UN Global Compact si-a lasat filiala din Romania si isi propune sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in Romania. Deja la retea au fost invitate sa adere mai multe companii si ONG-uri.

Compania Schweighofer ameninta cu concedieri masive si retragerea din Romania

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA,.

Onesti: Asociatia Secular Umanista din Romania reclama transformarea unei scoli in capela

Asociatia Secular Umanista din Romania ASUR) atrage atentia asupra faptului ca o unitate de invatamant din Onesti este transformata in capela cu ajutorul profesoarei de religie. in plus, reprezentantii.

Fostul sef al DNA Daniel Morar, despre lupta anticoruptie din Romania: E important ca razboiul sa fie dus

Fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, in prezent judecator la Curtea Constitutionala din statul vecin, Daniel Morar, a vorbit, duminica, in cadrul unui interviu acordat pentru AGORA,.

Petrom, singurul producator de petrol si gaze din Romania, a raportat in primul trimestru al anului un profit net de 345 de milioane de lei

Petrom, singurul producator de petrol si gaze din Romania, a raportat in primul trimestru al anului un profit net de 345 de milioane de lei, iar afacerile companiei au ajuns la 4,2 miliarde de lei, cu 19% mai mici .

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul primului comdamnat pentru terorism din Romania. Aventura lui Florin Lesch a inceput in iarna anului 2004, cand a intrat in atentia Serviciului.

Compania Holzindustrie Schweighofer ameninta ca pleaca din Romania

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer a avertizat, vineri, ca s-ar putea retrage din Romania, din cauza noului Cod Silvic, potrivit agentiei APA, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )