Libnet.ro
UNICEF

18:00

Seful Politiei Romane confirma ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu, noaptea: Am facut un demers absolut legal, ca sa rezolvam lucrurile Primele arme pe care le folosim sunt dialogul si convingerea, nu direct pistolul

Hotnews Hotnews,
 Seful Politiei Romane confirma ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu, noaptea: Am facut un demers absolut legal, ca sa rezolvam lucrurile Primele arme pe care le folosim sunt dialogul si convingerea, nu direct pistolul

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a confirmat joi intalnirea pe care a avut-o cu membri ai clanului Duduianu, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. El a sustinut ca a fost o actiune oficiala a Politiei Romane si cea mai eficienta actiune legala, pentru a preveni producerea unor incidente violente si raspandirea infectiei cu coronavirus: Primele arme pe care le folosim sunt prevenirea, dialogul, convingerea, nu direct pistolul. continuă pe Hotnews

Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnalistii de la Adevarul au obtinut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi intalnit in noaptea de 8 spre 9 august cu seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, cu seful Politiei Sector 5, Catalin Pastin, si cu seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, rupe tacerea. De ce a trebuit sa mearga personal la Duduieni

Seful Politiei Romane, chestorul principal Liviu Vasilescu, i-a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Adina Anghelescu, in exclusivitate pentru emisiunea Punctul de intalnire moderata de Radu Tudor. Liviu Vasilescu dezvaluie de ce a fost nevoie sa mearga personal pentru a discuta cu reprezentantii Clanului Duduianu.

Seful Politiei Capitalei recunoaste intalnirea cu membrii clanului Duduienilor: Nu am negociat siguranta cetatenilor

Seful politiei romane, Liviu Vasilescu, si chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, au vorbit pentru prima data despre scandalul care a zguduit institutia.

Reprezentantii Politiei Romane sustin o declaratie de presa, joi, la ora 14.00: Sunt asteptate explicatii despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi

Reprezentantii Politiei Romane vor sustine, joi, la ora 14. 00, o declaratie de presa. Este de asteptat ca acestia sa vina cu explicatii dupa aparitia imaginilor video, publicate de Adevarul, care dovedesc.

Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana le da cea mai buna veste soferilor romani. Potrivit institutiei, polita RCA care trebuie prezentata la un control de rutina se poate prezenta si in format electronic, nu neaparat pe hartie, asa cum era pana acum. Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani Politia Romana a facut in .

Exclusiv. Filmul intalnirii Clanului Duduianu cu seful Politiei. Imagini-explozive!

Dupa ce Antena 3 a difuzat in premiera nationala imaginile cu intalnirile dintre capii politiei si clanurile de interlopi, avem noi dezvaluiri-bomba. Cine a planificat intalnirea secreta? Ce s-a discutat, negociat, ce s-a dat la schimb? Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, filmul complet al Operatiunii Pian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )