Libnet.ro
UNICEF

19:00

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, rupe tacerea. De ce a trebuit sa mearga personal la Duduieni

Antena3 Antena3,
Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, rupe tacerea. De ce a trebuit sa mearga personal la Duduieni

Seful Politiei Romane, chestorul principal Liviu Vasilescu, i-a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Adina Anghelescu, in exclusivitate pentru emisiunea Punctul de intalnire moderata de Radu Tudor. Liviu Vasilescu dezvaluie de ce a fost nevoie sa mearga personal pentru a discuta cu reprezentantii Clanului Duduianu. continuă pe Antena3

Seful Politiei Capitalei recunoaste intalnirea cu membrii clanului Duduienilor: Nu am negociat siguranta cetatenilor

Seful politiei romane, Liviu Vasilescu, si chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, au vorbit pentru prima data despre scandalul care a zguduit institutia.

Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnalistii de la Adevarul au obtinut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi intalnit in noaptea de 8 spre 9 august cu seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, cu seful Politiei Sector 5, Catalin Pastin, si cu seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Seful Politiei Romane confirma ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu, noaptea: Am facut un demers absolut legal, ca sa rezolvam lucrurile Primele arme pe care le folosim sunt dialogul si convingerea, nu direct pistolul

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a confirmat joi intalnirea pe care a avut-o cu membri ai clanului Duduianu, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. El a sustinut ca a fost o actiune oficiala a Politiei Romane si cea mai eficienta actiune legala, pentru a preveni producerea unor incidente violente si raspandirea infectiei cu coronavirus: Primele arme pe care le folosim sunt prevenirea, dialogul, convingerea, nu direct pistolul.

Explicatii dupa despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

Reprezentantii Politiei Romane au sustinut, joi o declaratie de presa. Secretarul de stat din MAI Bogdan Despescusi seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, au facut precizaridupa aparitia.

Explicatii despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi. Bogdan Despescu: Nu fugim de responsabilitate. Politia Romana nu a negociat siguranta cetatenilor cu nicio persoana Liviu Vasilescu: Am facut un demers absolut legal (VIDEO)

Reprezentantii Politiei Romane au sustinut, joi o declaratie de presa. Secretarul de stat din MAI Bogdan Despescusi seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, au facut precizaridupa aparitia.

Sindicatul Europol, despre intalnirea sefului Politiei cu interlopii: E greu sa justifici acum, dupa ce 3 saptamani te-ai ascuns

Sindicalistii Europol considera ca reprezentantii IGPR au dat prea tarziu explicatii cu privire la intalnirea de taina, in miez de noapte, dintre seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si liderii Clanului Duduianu. Pentru igiena morala a institutiei Politiei Romane, cineva trebuie sa isi asume perceptia negativa a opiniei publice fata de acest incident si sa faca pasul inapoi!, arata reprezentantii Europol.

Imaginile publicate de Adevarul, confirmate. Cum s-a desfasurat intalnirea dintre sefii Politiei si Clanul Duduianu

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, s-a implicat personal in coordonarea operatiunii de supraveghere a inmormantarii lui Florin Mototolea, Emi Pian, intr-un context tensionat de faptul ca liderul Duduianilor tocmai fusese injunghiat, au declarat pentru Adevarul surse din Politie, care au dat detalii despre operatiune: locul ales, in timpul noptii, precum si prezenta sefului Politiei au avut rolul de a produce un efect de surpriza.

Despescu ameninta sursele care au dat informatii despre intalnirea sefilor din Politie cu clanul Duduianu cu toleranta zero

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Bogdan Despescu, a amenintat joi cu toleranta zero fata de cei care divulga actiuni aflate in derulare sau informatii din ancheta, dupa ce in presa s-au scurs informatii legate de intalnirea nocturna dintre seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si membri al clanului Duduianu.

Claudia Patrascanu rupe tacerea! Ce mesaje de amenintare primeste dupa divortul de Gabi Badalau

Claudia Patrascanu a ajuns la capatul puterilor. Vedeta primeste mesaje de amenintare dupa divortul de Gabi Badalau. Ce se intampla intre cei doi acum?! Bruneta rupe tacerea! in plin divort, Claudia Patrascanu este amenintata ca i se vor lua copiii Claudia Patrascanu este terorizata. Vedeta se plange de faptul ca, de cand s-a despartit de .

Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti-covid al lui Vladimir Putin: Suntem seriosi sau vorbim prapastii?!

Ion Tirac, omul de afaceri in varsta de 81 de ani, a vorbit despre pandemia de coronavirus. Acesta a facut referire la asa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care Romania a anuntat, prin vocea presedintelui Klaus Iohannis, ca nu-l va importa. Ion Tiriac rupe tacerea despre vaccinul anti coronavirus De altfel, Rusia este prima tara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )