Libnet.ro
UNICEF

01:06

Seful Politiei Romane, noi declaratii privind soferul cu numere obscene: A intrat legal, dar imoral in tara

Antena3 Antena3,
Seful Politiei Romane, noi declaratii privind soferul cu numere obscene: A intrat legal, dar imoral in tara

Ioan Buda a facut noi precizari despre cazul soferului cu numere anti-PSD, care a ramas fara placute, fara permis si s-a ales cu dosar penal. Ioan Buda a sustinut in fata jurnalistilor ca. continuă pe Antena3

Seful Politiei Romne, noi explicatii privind soferul cu numere anti-PSD. A intrat legal, dar imoral n tara

Ioan Buda, seful Politiei Romane, a facut noi precizari despre cazul soferului cu numere anti-PSD, care a ramas fara placute, fara permis si s-a ales cu dosar penal.

Seful Politiei Romane, noi declaratii despre scandalul placutelor anti-PSD: Soferul a intrat legal in tara, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare. Totusi, chestorul considera gestul soferului imoral.

Seful Politiei Romane, despre soferul cu placute anti-PSD: A intrat in tara legal, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere anti-PSD a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare, dar imoral, informeaza Agerpres.

Seful Politiei Romane, explicatii in cazul soferului cu numere de inmatriculare anti-PSD: A intrat in tara legal, insa imoral

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, vine cu noi explicatii in scandalul soferului care a circulat cu un numar de inmatriculare care contine un mesaj injurios la adresa PSD. Buda sustine ca.

Seful Politiei Romane se contrazice cand explica de ce s-a ales cu dosar penal soferul cu placute anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, se contrazice in declaratii cand este intrebat despre aplicarea Conventiei de la Viena, in care Romania este parte si in baza prevederilor careia politistii i-au deschis dosar penal soferului care circula cu numerele.

Prima reactie a sefului Politiei Romane in scandalul placutelor cu mesaj anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat pentru Mediafax, ca masurile luate in privinta lui Razvan Stefanescu, soferul masinii M. PSD, nu sunt rezultatul unei presiuni politice si ca dosarul penal a fo.

Reactia sefului Politiei Romane in scandalul placutelor anti-PSD

In prima sa reactie publica, la Realitatea TV, cu privire la dosarul penal deschis pe numele lui Razvan Stefanescu, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, nu a reusit sa aduca mai multa lumina in acest caz.

UPDATE: Mesaj iresponsabil al purtatorului de cuvant al Politiei Romane

In urma incidentului privind numarul de inmatriculare M*IEPSD, pagina de Facebook a Politiei Romane a fost asaltata de cetateni nemultumiti de faptul ca decizia de confiscare a placutelor de inmatriculare s-a facut ilegal. Nota discordanta a facut.

USR cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, astazi, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina, informeaza Agerpres.

Se cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, miercuri, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina. Uniunea Salvati Romania cere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )