Libnet.ro
UNICEF

15:15

Seful RCSRDS pleaca de la conducerea companiei, dupa 18 ani de activitate

Adevărul Adevărul,
Seful RCSRDS pleaca de la conducerea companiei, dupa 18 ani de activitate

Alexandru Oprea, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al RCSRDS, isi inceteaza, incepand din 14 aprilie, colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate in cadrul acesteia, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul digi24. ro. continuă pe Adevărul

Anunt surprinzator: Alexandru Oprea, seful RCSRDS, isi inceteaza colaborarea cu compania dupa 18 ani de activitate

RCS RDS a anuntat vineri ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS RDS, isi inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate. Anuntul i-a luat prin surprindere pe angajatii companiei. Din informatiile Paginademedia. ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producatori prin telefon si postat in fluxul de stiri. Angajatii Digi 24 au vazut stirea pe propriul post, pe monitoarele din redactie. Acelasi comunicat care a plecat catre presa a fost primit pe mail si de proprii angajati RCSRDS, din informatiile HotNews. ro.

Alexandru Oprea pleaca de la conducerea RCS and RDS, dupa 18 ani in companie

RCS and RDS anunta ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General and 7779;i Pre and 7779;edinte al Consiliului de Administratie RCS and RDS, i and 7779;i inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate.

Alexandru Oprea pleaca de la conducerea RCSRDS, dupa 18 ani de activitate in companie

Alexandru Oprea, director general al companiei de cablu RCSRDS in ultimii 18 ani, va pleca din cadrul companiei, potrivit unui comunicat transmis de operator. RCS RDS anunta ca, incepand cu data de.

Alexandru Oprea, directorul general RCSRDS pleaca din compania lui Zoltan Teszari dupa 18 ani

Alexandru Oprea foto), directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al RCSRDS, va pleca din compania controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari incepand cu 14 aprilie. Alexandru Oprea a lucrat pentru RCSRDS timp de 18 ani.

Cristina Staiculescu preia conducerea activitatiilor de relatii publice si comunicare ale Vodafone Romania, dupa 12 ani de experienta similara in Citi Romania si TVR

Vodafone Romania a anuntat marti ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Staiculescu va prelua activitatile de relatii publice si comunicare externa ale companiei. Cristina Staiculescu vine de la Citi Romania, unde a fost director de comunicare din anul 2008, iar anterior acestei functii, a ocupat timp de cinci ani functia de Director de Comunicare si Relatii Internationale al Televiziunii Romane TVR). Cristina Staiculescu o inlocuieste astfel pe Lidia Solomon, care dupa 13 ani in Vodafone a plecat, in vara anului trecut, pe o functie la nivel international la Honeywell.

Tricolorii sub 18 ani au invins Danemarca intr-un amical

Nationala sub 18 ani a Romaniei a invins echipa similara a Danemarcei intr-o partida amicala disputata, marti dupa-amiaza, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )