Libnet.ro
UNICEF

14:00

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vrea comisie anti-DNA in Senat (FOTO)

B1 B1,
Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vrea comisie anti-DNA in Senat (FOTO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a trimis luni, 15 iunie, catre Biroul Permanent, un memorandum prin care cere infiintarea unei comisii anti-DNA. Mai exact, acesta se refera la construirea unei. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, catre liberali: E bine, cand vorbiti de legitimitate, sa va uitati in oglinda (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri in Parlament, dupa discursul Alinei Gorghiu despre motiunea de cenzura, ca inainte de a vorbi despre legitimitate, reprezentantii PNL ar trebui.

Calin Popescu Tariceanu: sansele ca motiunea sa treaca sunt nule

Liderii din coalitia de guvernare sunt siguri ca nu vor pleca de la Palatul Victoria. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu spune ca liberalii nu au suficienti sustinatori ca sa treaca motiunea de.

Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile speciale: N-as avea un argument cu care sa pot iesi in spatiul public, dar exista ideea de a avea in vedere o pensie care sa tina cont de constrangerile din mandat (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre numele sau care apare in interceptarile din dosarul lui Mihail Vlasov, alaturi de cel a copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a fost chemata la audieri in calitate de.

UPDATE Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat: Eu nu voi face parte din comisie/ Componenta se decide saptamana viitoare

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni, solicitarea de constituirea a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba 9 membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare. UPDATE La finalul sedintei Biroului Permanent, Tariceanu a explicat ca liderii de grup parlamentar au termen o saptamana sa vina cu propuneri privind statutul comisiei si componenta acesteia, precizand ca el a facut doar o propunere in ceea ce priveste cei 9 membri si raportul dupa 9 luni, care nu trebuie sa ramana astfel. Click pe foto pentru documentul integralCiteste si: Catalin Predoiu PNL): Exista un risc imediat sa se readuca pe masa desfiintarea DNA, dezincriminarea unor infractiuni, amnistia si gratierea.

Alina Gorghiu, despre Tariceanu: Fratele siamez al lui Ponta, berbecele PSD. Ce i-a raspuns seful Senatului

Schimb dur de replici intre Alina Gorghiu, copresedintele PNL, si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, la dezbaterea motiunii impotriva Guvernului Ponta. Gorghiu l-a acuzat pe seful senatorilor ca este fratele siamez din Senat al lui Ponta si ca berbecele PSD, in timp ce Tariceanu a spus ca liderului liberal ca are o problema de legitimitate.

Incepe competitia in PNL pentru candidatura la primaria Constantei. Robert Boroianu, nepotul presedintelui ICR, vrea sa ocupe postul lasat liber de Radu Mazare

Robert Boroianu, copresedinte al PNL Constanta, a inceput distribuirea unor scrisori constantenilor prin care isi anunta intentia de a candida pentru functia de primar al orasului Constanta, scrie cugetliber. ro. De 1 iunie, liberalul a impartit baloane in culorile partidului si carti de colorat cu Pinocchio copiilor, consemneaza replicaoline. ro, care titreaza intrarea in campanie electorala a lui Boroianu pentru alegerile din 2016. Cu toate acestea, PNL Constanta inca nu a decis cine va candida pentru functia de primar. Europarlamentarul Ramona Manescu figureaza si ea pe lista posibililor candidati. Presedintele PNL Constanta este nepotul presedintelui ICR, ales in functie la propunerea PSD. Radu Boroianu este membru al PLR si nasul de cununie al presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu. Acesta a fost implicat in scandalul retehnogizarii hidrocentralei Portile de Fier I si este fost ambasador, ministru si senator. Vezi in articol ce spune Robert Boroianu despre relatia sa cu presedintele ICR .

Comisia pentru verificarea DEMOCRATIEI, ceruta in Parlament de Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut, luni, infiintarea unei comisii care sa verifice democratia. Tariceanu cere ca aceasta comisie sa fie alcatuita din noua membri, care, in.

Tariceanu face primul pas spre evaluarea democratiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a depus la Biroul Permanent al Senatului, care se va intruni luni, solicitarea de constituire a Comisiei speciale pentru evaluarea starii de democratie si a statului de drept in Romania.

Crin Antonescu, atac la Tariceanu: Dadea tarcoale pe la Basescu si acum s-a trezit mare aparator al spiritului USL (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu l-a atacat dur pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu dupa ce aceasta de la tribuna Parlamentului, in cadrul dezbaterilor la motiunea de cenzura si-a acuzat.

Tariceanu: Voi discuta cu colegii din PLR daca votam motiunea sau ramanem in banci (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat vineri dimineata, inainte de inceperea dezbaterilor privind motiunea de cenzura a PNL ca mobilizarea trebuie facuta de cei care vor sa obtina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )