Libnet.ro
UNICEF

20:45

UPDATE Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat: Eu nu voi face parte din comisie/ Componenta se decide saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat: Eu nu voi face parte din comisie/ Componenta se decide saptamana viitoare

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta luni, solicitarea de constituirea a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba 9 membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare. UPDATE La finalul sedintei Biroului Permanent, Tariceanu a explicat ca liderii de grup parlamentar au termen o saptamana sa vina cu propuneri privind statutul comisiei si componenta acesteia, precizand ca el a facut doar o propunere in ceea ce priveste cei 9 membri si raportul dupa 9 luni, care nu trebuie sa ramana astfel. Click pe foto pentru documentul integralCiteste si: Catalin Predoiu PNL): Exista un risc imediat sa se readuca pe masa desfiintarea DNA, dezincriminarea unor infractiuni, amnistia si gratierea. continuă pe Hotnews

Tariceanu a solicitat oficial infiintarea Comisiei pentru evaluarea democratiei in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popesscu Tariceanu, a depus la Biroul Permanent al Senatului, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta de azi, solicitarea de constituire a Comisiei speciale pentru evalurea starii de democratie si a statului de drept in Romania, care ar urma sa aiba noua membri si sa depuna raportul la noua luni dupa infiintare.

Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisiei pentru Democratie: Raportul dintre puterile statului trebuie analizate (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a cerut oficial infiintarea Comisie pentru Democratie, care ar avea rolul de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri, informeaza B1.

Tariceanu merge mai departe. A cerut, oficial, infiintarea Comisiei pentru Democratie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a trimis Biroului Permanent, luni, cererea de infiintare a Comisie pentru Democratie al carei rol este acela de a analiza modul in care functioneaza statul in Romania si echilibrul dintre puteri.

Eugen Teodorovici: Misiunea Comisiei Europene pentru evaluarea situatiei din economie vine marti, la Bucuresti. Misiunea FMI este asteptata pe 15 iulie

O misiune a Comisiei Europene pentru evaluarea situatiei din economie este asteptata marti, la Bucuresti, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres. Acesta a adaugat ca si.

100 de minute. Ce ar trebui sa analizeze Comisia pentru evaluarea democratiei

Presedintele Senatului a initiat procedura de infiintare a Comisiei care sa analizeze statul de drept din Romania, printr-un memorandum trimis Biroului permanent al Senatului. Potrivit documentului, comisia va avea .

Tariceanu explica rostul pensiilor speciale pentru parlamentari

Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in legatura cu pensiile speciale parlamentare, ca este vorba de faptul ca parlamentarii nu au voie sa desfasoare alte activitati si nu au alte venituri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )