Libnet.ro
UNICEF

18:00

Selectia Nationala Eurovision 2016 ar putea avea loc la Baia Mare: Consiliul Local investeste 400.000 de lei intr-un parteneriat cu TVR

Adevărul Adevărul,
Selectia Nationala Eurovision 2016 ar putea avea loc la Baia Mare: Consiliul Local investeste 400.000 de lei intr-un parteneriat cu TVR

Primaria municipiului Baia Mare ia in considerare organizarea Selectiei Nationale Eurovision 2016, in acest sens urmand sa propuna TVR o colaborare in care ar investi 400. 000 de lei. Selectia Nationala se va face prin doua show-uri, transmise in direct de TVR: semifinala, pe 4 martie, si finala, pe 6 martie. continuă pe Adevărul

Primaria Baia Mare vrea sa se implice in organizarea Eurovision. Evenimentul ar putea avea loc la Sala Lascar Pana

Baia Mare ar putea deveni gazda Selectiei Nationale Eurovision din acest an. Un proiect de hotarare de consiliu local in acest sens va fi supus votului in sedinta ce va avea loc luni. Daca va fi aprobat de CL, urmatorul pas va fi propunerea de colaborare cu TVR in acest scop.

Cand ar putea avea loc alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta a lansat in dezbatere publica sase proiecte de hotarare de Guvern, unul dintre acestea vizand stabilirea datei de 5 iunie pentru organizarea alegerilor locale, transmite.

Eurovision 2016. Schimbari majore in Selectia Nationala: Fiecare membru isi va asuma notele si le va justifica, va fi o jurizare live

Selectia Nationala pentru Eurovision 2016 va fi organizata de TVR intr-un mod mult mai transparent, potrivit Iulianei Marciuc, producatoarea evenimentului, care a dezvaluit ca membrii juriului vor vota, in premiera, in timpul transmisiunii si vor fi obligati sa-si justifice nota.

Mihai Traistariu trezeste Forta pentru Eurovision 2016: Intentia mea este sa castig concursul. E greu, dar nu imposibil FOTO

INEDIT Mihai Traistariu 39 de ani) abordeaza o tema demna de filmele din seria Star Wars pentru piesa cu care urmeaza sa concureze la Selectia Nationala, punandu-si sperantele intr-o clasare pe primul loc in finala de Stockholm, de pe 14 mai.

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarile la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie

Evaluarile Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc intre 23 mai si 10 iunie, anunta Ministerul Educatiei, care a publicat si metodologia de organizare.

Cand vor avea loc simularile examenelor nationale de anul acesta

Simularile examenelor nationale de anul avesta vor avea loc in perioada 22 - 24 februarie, pentru elevii de clasa a VIII-a, iar elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor sustine simulari intre 7 si 10 martie, a transmis, vineri, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Sistemul Solar ar mai putea avea o planeta, de zece ori mai mare ca Terra

Sistemul Solar ar putea sa includa o a noua planeta, de 10 ori mai mare decat Terra.

Cat ne va costa sa votam la Eurovision

Anul acesta, doar publicul de acasa va decide artistul sau trupa care va participa la Eurovision. In data de 6 martie va avea loc Selectia Nationala Eurovision cand, din sase piese, telespectatorii vor putea alege una care sa ne reprezinte tara la competitia de la Stockholm, din luna mai.

Selectia pentru culegatori de capsuni are loc pe 25 ianuarie, pe malul Borcei. Angajatorii spanioli cauta 800 de femei

Angajatorii spanioli vin pe 25 ianuarie la Calarasi la selectia nationala pentru cuelgatori de capsuni. 800 de femei sunt asteptate la intalnirea cu strainii care pun la bataie contracte de munca, bine platite, pentru o perioada de 3 luni.

Restrictii rutiere duminica in Piata Victoriei, unde va avea loc un miting al militarilor in rezerva

Traficul rutier va fi restrictionat, duminica, pana la ora 18. 00, in Piata Victoriei, unde va avea loc un miting de protest al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, care a anuntat ca la miting vor participa aproximativ 25. 000 de persoane.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )