Libnet.ro
UNICEF

20:00

Selectionerul grecilor se astepta la o replica dura din partea Romaniei.

România Liberă România Liberă,
Selectionerul grecilor se astepta la o replica dura din partea Romaniei.

Grecia a invins Romania cu 3-1 in primul meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondiala, dar in ciuda celor doua goluri diferenta pe care tricolorii il au, elenii nu vor sa se vada deja castigatori ai duelului si se pregatesc sa faca, pe Arena Nationala, un joc chiar mai bun decat cel reusit la Pireu. Selectionerul grecilor, Fernando Santos considera ca echipa Romaniei este un adversar puternic ce poate ameninta calificarea obtinuta deja pe jumatate in prima mansa a barajului si . continuă pe România Liberă

Gheorghe Falca, invingator in Regiunea de Vest, din partea PDL, la prezidentiale.

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat, sambata, la desemnarea candidatului din partea acestui partid pentru alegerile prezidentiale, se arata intr-un comunicat al PDL Timis. Regiunea de Vest cuprinde judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis. Sambata au votat peste 14. 000 de membri de partid, pentru desemnarea candidatului .

Piturca n-a vazut un meci rau din partea echipei noastre. Cum explica alegerea primului 11.

Vineri seara, la Pireu, Romania s-a inclinat fara prea mare lupta in fata Greciei, scor 1-3, in prima mansa a barajului pentru un loc la Mondialul din Brazilia. La conferinta de presa, selectionerul Victor Piturca a oferit cateva explicatii pentru prestatia tricolorilor, dar si asupra alegerii primului 11 din care au lipsit jucatori precum Maxim sau Lazar Citeste si: Grecia - Romania: 3-1 Tricolorii, ingenunchiati in Grecia! Ce a declarat Piturca Echipa .

Cinci judete asigura jumatate din exporturile Romaniei

Bucurestiul si judetele Arges, Timis, Arad si Brasov au asigurat aproape jumatate 47,3%) din totalul exporturilor Romaniei in prima jumatate a anului, de 23,71 miliarde euro, in timp ce Giurgiu si Gorj au cumulat doar 0,29%, cu livrari in afara tarii.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )