Libnet.ro
UNICEF

12:00

Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania, fotografie cu Majestatea Sa Margareta

Antena3 Antena3,
Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania, fotografie cu Majestatea Sa Margareta

O fotografie inedita a aparut pe pagina oficiala a Familiei Regale a Romaniei. Majestatea Sa Margareta apare intr-un selfie cu un cunoscut vlogger. Alaturi de fotografie, Familia Regala a scris si un. continuă pe Antena3

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Andreea Esca, alaturi de Selly, in campania E.U. YES la VOT, pe 26 Mai! Mesajul vedetei PRO TV

Andreea Esca si Selly, cel mai cunoscut vlogger din Romania, s-au implicat in campania de promovare a mersului la vot la alegerile europarlamentare. Cele doua vedete te indeamna sa mergi si tu la vot pentru ca spre binele tau si al copiilor tai, daca-i ai. Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, mai multe vedete [] .

Imagini de la cel mai asteptat eveniment din lumea modei - VIDEO

Cel mai asteptat eveniment anual in lumea modei a avut loc noaptea trecuta la New York! Vorbim de Met Gala 2019. Gazduita, de Anna Wintour - redactorul sef al revistei Vogue din Statele Unite, care i-a ales sa.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari, arata o analiza realizata de.

Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe zone din Romania

Hidrologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Brasov si Sibiu si doua atentionari Cod galben pentru rauri din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Vrancea, valabile.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari. Si pe acest segment de piata, la.

Sentiment de apatie la nivel national in Africa de Sud, cel mai inegal stat din lume

Populatia sud-africana este profund descurajata de problemele de coruptie si de inegalitate economica, iar sentimentul de apatie al oamenilor reprezinta un semnal de alarma pentru partidul care se afla in momentul de fata la putere, scrie AP News.

Mihaela Buzarnescu la cel mai bun meci din 2019

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu s-a calificat, duminica, in turul secund la Madrid.

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, nu are doar o cariera de invidiat, ci si o familie foarte frumoasa. Este mama a doi copii,iar fiica ei Alexia a implinit deja 18 ani si.

Galatiul va avea cel mai modern sistem din Romania de vanzare a biletelor pentru transportul in comun. Acesta vine la pachet cu mai multe investitii

Proiectul privind implementarea sistemului e-ticketing a fost lansat de Primaria Galati pe 8 mai. Valoarea totala a proiectului este de un pic peste 26 de milioane de lei, cu TVA, din care valoarea fondurilor nerambursabile este de aproape 24 de milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )