Libnet.ro
UNICEF

07:00

Semifinala de la Vocea Romaniei, mai multi telespectatori fata de a doua gala live X Factor

Adevărul Adevărul,
Semifinala de la Vocea Romaniei, mai multi telespectatori fata de a doua gala live X Factor

Penultima batalie directa dintre show-urile Vocea Romaniei si X Factor a plasat postul Pro TV in topul preferintelor telespectatorilor la toate segmentele de public. Cu o durata de aproximativ cinci ore, ambele emisiuni au intrat in fazele finale alegandu-si fie finalistii Vocea Romaniei), fie semifinalistii X Factor). continuă pe Adevărul

Cine castiga Vocea Romaniei? Vineri, seminifala!

Cine castiga Vocea Romaniei? Milioane de romani vor fi cu ochii pe Pro TV luna aceasta pentru a afla raspunsul. Vineri are loc semifinala.

Vocea Romaniei, cu un pas mai aproape de marea finala: in aceasta seara vor fi alesi cei patru finalisti

Show-ul Vocea Romaniei se apropie de deznodamant, numele celor patru finalisti ai acestui sezon urmand sa fie aflate in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV.

Vocea Romaniei si-a ales finalistii: surorile Hojda au fost despartite

Maria Hojda, Tiberiu Albu, Anda Dumitriu si Aliona Munteanu sunt cei patru finalisti ai show-ului Vocea Romaniei, care isi va desemna castigatorul in editia din 19 decembrie.

CISIORDANIA: Un palestian a atac cu ACID mai multi israelieni, inclusiv copii

Un palestian a atac cu ACID mai multi israelieni, inclusiv copii, in Cisiordania, in apropiere de Ierusalim .

FOTO. Bucuresti: Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de curs. Ei cer demiterea rectorului

Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine au intrat,miercuri, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de clasa, arata un comunicat al Societatii Studentilor Universitatii Bucuresti SSUB), remis redactiei. Tinerii acuza conducerea institutiei ca nu investeste in renovarea cladirii.

Deputatii, mai multi bani de cheltuit in 2015. Unde au fost alocate cele mai mari sume

Deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de cheltuit, comparativ cu 2014. Bugetul Camerei Deputatilor in 2015 este cu 3 procente mai mare decat cel de acum. Si daca tot au mai multi bani de cheltuit, dupa.

Restaurantele brailene mentin tarifele la nivelul de anul trecut, in speranta ca vor atrage cat mai multi clienti de Craciun si Revelion

Restaurantele si pensiunile din municipiul Braila, precum si vilele din Statiunea Lacu Sarat, se intrec in oferte de Craciun si Revelion, in incercarea de a atrage cat mai multi clienti. Fata de anul trecut, tarifele practicate au ramas aproape neschimbate, insa fiecare unitate incearca sa iasa in evidenta prin meniuri cat mai sofisticate si program muzical deosebit, fie ca este vorba despre formatii de muzicieni sau DJ profesionisti.

Afganistan: Atentat sinucigas cu mai multi morti, la Institutul Francez din Kabul

Mai multe persoane au murit intr-un atac terorist sinucigas, joi, la Institutul Francez din Kabul, anunta ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Bugetul pe 2015: Mai multi bani la Agricultura, Finante, Fonduri Europene si mai putini la Sanatate si Interne

Bugetul de anul viitor prevede bani mai multti pentru ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor si Economiei, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )