Libnet.ro
UNICEF

20:00

Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Antena3 Antena3,
Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Un ficat bolnav poate face ca organismul sa aiba foarte mult de suferit. Tocmai de aceea este indicat sa stim care sunt cele mai clare simptome, avand in vedere ca ficatul, cel mai mare organ din corp, care cantareste. continuă pe Antena3

Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Un ficat bolnav poate face ca organismul sa aiba foarte mult de suferit.

Cele mai sincere zodii: ce semne zodiacale nu tolereaza minciuna

Cele mai sincere zodii. Daca nativii din unele zodii evita sa spuna ce gandesc si aleg sa ascunda adevarul, altii sunt sinceri si deschisi, evitand sa spuna altceva decat ceea ce cred cu adevarat, cu riscul de a atrage antipatia celor din jur.

A murit Demis Roussos. Cele mai ascultate melodii ale artistului grec

Demis Roussos a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 68 de ani. in acest articol, prezentam cele mai populare melodii ale lui Demis Roussos, care au strans un numar record de vizualizari pe siteul de partajare video Youtube.

Cele mai bune restaurante din Brasov: unde gasiti cele mai gustoase preparate culinare

Cele mai bune restaurante din Brasov ofera, deopotriva, preparate traditionale si specialitati din toate colturile lumii, putand satisface si cele mai exigente gusturi ale gurmanzilor. Adevarul. ro va prezinta ghidul celor mai bune restaurante din Brasov.

A murit Demis Roussos. Cele mai frumoase melodii ale artistului grec

A murit Demis Roussos. Celebrul muzician grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 ani, insa a lasat in urma o cariera de cinci decenii si unele dintre cele mai frumoase melodii.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: din Valea Porcului in Valea Stejarului

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Maramuresul, spre deosebire de alte zone ale Romaniei, are destul de putine localitati care pot fi considerate ca ar avea nume ciudate sau haioase. Sunt cateva insa care ies in evidenta, cum ar fi Iapa sau Valea Stejarului pana in anii 1960 se numea Valea Porcului).

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la SAG Awards!

De la Sofia Vergara si Joe Manganiello sau Matthew McConaughey si Camila Alves si pana la Keira Knightley si James Righton ori Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al SAG Awards 2015! .

FOTO Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu, comuna tulceana din piatra neagra, o asezare lipoveneasca botezata de turci

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu este una dintre cele mai pitoresti localitati lipovenesti de pe teritoriul Dobrogei. Comuna este situata in nord-vestul Dobrogei, pe malul drept al Dunarii, la o distanta de 10 kilometri de Macin si la 73 kilometri de Tulcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3509 seconds )