Libnet.ro
UNICEF

19:15

Senat: Propunerea legislativa prin care persoanele condamnate penal definitiv au interdictie de a candida la Presedintie - respinsa

Hotnews Hotnews,
 Senat: Propunerea legislativa prin care persoanele condamnate penal definitiv au interdictie de a candida la Presedintie - respinsa

Senatul a respins luni initiativa legislativa initiata de un grup de parlamentari PNL prin care se propunea ca persoanele condamnate penal definitiv sa aiba interdictie de a candida pentru functia de sef al statului, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Persoane care au fost condamnate penal sau cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului. Punct

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reiterat, vineri dimineata, ca persoanele condamnate penal sau cercetate penal nu ar trebui sa ocupe functii de conducere in stat, declaratie facuta in contextul in care seful PSD, Liviu Dragnea, e urmarit penal intr-un nou dosar.

Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Persoane care au fost condamnate penal sau cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului. Punct!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reiterat, vineri dimineata, ca persoanele condamnate penal sau cercetate penal nu ar trebui sa ocupe functii de conducere in stat, declaratie facuta in contextul in care seful PSD, Liviu Dragnea, e urmarit penal intr-un nou dosar.

Senatul a respins propunerea legislativa care interzice persoanelor condamnate penal sa candideze la Presedintia Romaniei

Senatul a respins, luni, propunerea legislativa initiata de un grup de parlamentari PNL prin care se propunea ca persoanele condamnate penal definitiv sa aiba interdictie de a candida pentru functia de sef al statului.

Initiativa PNL prin care li se interzice persoanelor condamnate definitiv sa candideze la functia de presedinte al Romaniei, vot final in Senat

Plenul Senatului are inscrisa azi pe ordinea de zi, la sesiunea de vot final, initiativa legislativa depusa de senatoarea PNL Alina Gorghiu, potrivit careia persoanele condamnate definitiv sa nu poata candida la functia de presedinte al Romaniei.

Persoanele care sunt cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului

ACTUALIZARE 17:24 Reactia lui Dragnea la criticile lui Iohannis: Probabil ca numai cei care iau case de la stat prin fals pot sta la conducerea statului Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reactionat astazi la criticile presedintelui Klaus Iohannis, care a declarat ca o persoana cercetata penal nu are ce cauta in conducerea statului, spunand ca probabil numai cei care iau case de la stat prin fals pot sta acolo. -------------- Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pentru prima oara astazi, la Goteborg, in Suedia, la noul dosar penal deschis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva lui Liviu Dragnea, spunand ca persoanele cercetate penal nu au ce cauta in conducerea statului.

Klaus Iohannis, prima reactie la noul dosar al lui Dragnea: Persoane care sunt cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima reactie la noul dosar al lui Dragnea. Eu m-am exprimat de foarte multa vreme: din capul locului, persoane care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal .

Persoanele care sunt cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pentru prima oara astazi, la Goteborg, in Suedia, la noul dosar penal deschis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva lui Liviu Dragnea, spunand ca persoanele cercetate penal nu au ce cauta in conducerea statului.

PNL va depune luni la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82 prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, scrie News. ro.

CEx al PSD a adoptat o rezolutie prin care denunta statul paralel si ilegitim

ACTUALIZARE 17:31 Comitetul Executiv National CEx) al Partidului Social Democrat PSD) a adoptat astazi, la Baile Herculane, o rezolutie prin care a denuntat statul paralel si ilegitim, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice. *ACTUALIZARE 13:08 Dragnea si Tudose, asteptati cu huiduieli la sedinta CEx al PSD: Sa vina DNA sa va ia .

Utile: Cercetatorii au gasit, in sfarsit, o metoda prin care putem sa prevenim dementa; De ce sa nu iei niciodata medicamentele de raceala; Tu stii ce alimente iti dau dureri de cap?

Supa care te ajuta sa tii raceala la distanta. Vremea urata cere o mancare si. Cum reusesc japonezii sa se mentina supli si sa traiasca mult. Patru reguli de la care nu se abat. Secretele celor mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )