Libnet.ro
UNICEF

13:00

Senator PNL, condamnat la inchisoare pentru ca a produs un accident rutier in timp ce conducea beat (VIDEO)

B1 B1,
Senator PNL, condamnat la inchisoare pentru ca a produs un accident rutier in timp ce conducea beat (VIDEO)

Senatorul PNL Marius Nicoara a fost condamant la un an de inchisoare cu suspendare de catre judecatorii Curtii Supreme. Asta dupa ce in noiembrie 2014 s-a urcat baut la volan si a provocat un accident. continuă pe B1

Condamnat la inchisoare pentru ca i-a taiat nasul cu sabia unui barbat

Condamnat la inchisoare pentru ca i-a taiat nasul unui barbat cu sabia Doua clanuri de romi din Craiova s-au batut pe data de 22 august 2016 in plina strada, iar un barbat a ajuns la spital cu nasul taiat. Anchetatorii au stabilit ca Dantes Parnica, zis Vialis, a fost lovit cu masina si taiat cu o sabie pe o strada din cartierul 1 Mai.

Accident rutier grav produs de o tanara: a intrat cu masina in gardul de caramida al unei case

Un accident rutier a avut loc marti dimineata, pe raza localitatii Balata. O femeie de 30 de ani a fost ranita si incarcerata.

O femeie de 45 de ani a murit intr-un accident rutier. Masina a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac

Un accident rutier grav s-a produs luni, 11 noiembrie, pe DN 22, intre localitatile Babadag si Mihail Kogalniceanu, judetul Tulcea. Un autoturism in care se aflau 2 femei s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Accident rutier grav in judetul Harghita: doua persoane au murit, alte sapte au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte sapte, intre care un copil de doi ani, au fost ranite, intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata pe DN 15, in judetul Harghita, si in care a fost implicat un microbuz in care se aflau douazeci de oameni.

LIDER PSD implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! S-a intamplat in timp ce mergea spre serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a fost implicat marti dimineata, in timp ce mergea spre serviciu, intr-un accident rutier. Accidentul a avut loc in satul Can.

Decizie neobisnuita a unei instante din Romania. Un medic a fost condamnat la inchisoare pentru uciderea unei fetite de cinci ani

Decizie neobisnuita a unei instante judecatoresti intr-un caz de malpraxis. O doctorita de la spitalul municipal din Oradea a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare pentru uciderea din.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, implicat intr-un accident rutier

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a fost implicat intr-un grav accident rutier marti dimineata, in timp ce se indrepta spre serviciu. Barbatul conducea.

VIDEO Egipt: O cantareata a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru incitare la desfrau

Un tribunal din Cairo a condamnat marti o cantareata egipteana la doi ani de inchisoare pentru incitare la desfrau, dupa aparitia ei intr-un videoclip care este deosebit de sugestiv, a spus o sursa judiciara, relateaza AFP.

Un senator PNL prins baut la volan a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Marius Nicoara a fost condamnat marti la un an de inchisoare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, sentinta pronuntata de inalta Curte de Casatie si Justitie nefiind.

UPDATE11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital

Doua dintre cele trei persoane ranite in urma accidentului rutier produs luni dimineata pe Autostrada A 1 Bucuresti - Pitesti au fost transportate la spital. In accident au fost implicate trei autovehicule, relateaza News. ro. La aceasta ora, traficul este blocat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )