Libnet.ro
UNICEF

17:30

Senator PSD, acuzatii grave: Guvernul vrea sa impiedice un milion de romani sa voteze la alegerile din 6 decembrie

Antena3 Antena3,
Senator PSD, acuzatii grave: Guvernul vrea sa impiedice un milion de romani sa voteze la alegerile din 6 decembrie

Persoanele din anturajul cazurilor confirmate de COVID-19 trebuie sa intre in izolare, conform legii. insa, spre deosebire cetatenii care au contractat infectia cu SARS-CoV-2, contactii acestora nu au dreptul legal de a solicita urna mobila, iar autoritatile se comporta ca si cum ar vrea sa-i impiedice sa voteze, acuza un parlamentar PSD. continuă pe Antena3

Silviu Prigoana, acuzatii grave catre Adriana Bahmuteanu. Cum si-ar fi umilit copiii, de fapt

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana duc un razboi de mult timp, iar conflictul este departe de a se fi finalizat. La cinci ani de la despartire, cei doi insa isi disputa dreptul pentru custodie asupra celor doi baieti, Maximus si Eduard. Silviu Prigoana, acuzatii grave catre Adriana Bahmuteanu Afaceristul a explicat insa ca el respecta .

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Orban si Iohannis. La ce i-ar instiga pe romani, de fapt

Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban si Klaus Iohannis. Fostul primar a spus la ce i-ar instiga acestia pe romani, de fapt. Gabriela Firea a reactionat dur dupa conferinta de presa a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Gabriela Firea sustine ca premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis vor sa atraga .

Acuzatii grave dupa moartea lui Maradona: Timp de 12 ore, Diego nu a avut nicio atentie sau control din partea personalului medical

Matias Morla, avocatul lui Diego Maradona, a lansat acuzatii grave si cere o ancheta amanuntita, in urma decesului fostului campion mondial.

Victor Negrescu (PSD): Pana acum, Guvernul a mintit ca are un plan de redresare economica

Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat, joi, ca sumele pe care Romania va putea sa le acceseze prin Planul European de Redresare Economica nu sunt rezultatul unor negocieri dintre reprezentantii Executivului roman si cei ai Comisiei Europene, ci au fost alocati pe baza unui algoritm matematic. Negrescu spune ca Guvernul a mintit pana acum cand a spus ca are un plan national in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )