Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senator PSD: Nu e cea mai fericita seara a PSD, este un scor pe care PSD nu l-a mai avut prin candidatul sau

Adevărul Adevărul,
Senator PSD: Nu e cea mai fericita seara a PSD, este un scor pe care PSD nu l-a mai avut prin candidatul sau

Senatorul PSD Lucian Romascanu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca nu e cea mai fericita zi a PSD si ca e momentul unei analize profunde dupa rezultatul obtinut de candidatul social-democrat. continuă pe Adevărul

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai.

Prima declaratie a lui Iohannis dupa ce a fost reales presedintele Romaniei: E cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Dupa ce primele exit-poll-uri prezentate de IRES si de CURS - Avangarde au aratat ca Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale in fata candidatului PSD Viorica Dancila, seful statului a facut o declaratie in calitate de presedinte reales. Acesta a explicat ca romanii au fost eroii zilei de azi, si a subliniat ca votul de azi reprezinta cea mai categorica victorie impotriva PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Care este cea mai mare pensie din Romania

Cea mai mare pensie publica platita in octombrie a fost de peste 33. 200 de lei brut, informeaza B1 TV. Aceasta suma a fost platita in sistemul public de stat, iar beneficiarul apartine de una din Casele.

Mierea romaneasca, cea mai sanatoasa! Cum a fost daramat mitul mierii de Manuka

Mierea romaneasca s-a dovedit a fie cel putin la fel de buna precum cea mai scumpa miere din lume. Confirmarea a venit de la cele mai precise laboratoare, cele din Elvetia. Vestea este cat se poate de buna.

Cum aflu masura versurilor intr-o poezie. Cea mai simpla metoda pentru elevi si nu numai

Elevii simt acum din plin sesiunea tezelor. Daca pentru cei din clasele gimaziale este o nimica toata, pentr ca notiunile sunt abia predate, provocarea vine pentru lieenii care au uitat, cel mai probabil, lucrurile de baza si cele mai simple din cadrul disciplinei Limba si Literatura Romana. Iata care metoda simpla prin care sa afli .

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum.

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )