Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un senator PSD cere demisia premierul Dacian Ciolos. Ati comis, cu buna stiinta, o mizerabila infractiune de fals

Antena3 Antena3,
Un senator PSD cere demisia premierul Dacian Ciolos. Ati comis, cu buna stiinta, o mizerabila infractiune de fals

Senatorul PSD Serban Nicolae i-a cerut demisia premierului Dacian Ciolos. Domnule Dacian Ciolos, dati-va, urgent, demisia!in seara aceasta, pe contul personal din reteaua Facebook, v-ati exprimat punctul de ved. continuă pe Antena3

Se cere demisia premierului Dacian Ciolos. Acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetenta

Acest guvern a dat dovada .

Premierul Dacian Ciolos merge, miercuri, la Parlament, sa dea explicatii in cazul evacuarii Antenelor

Premierul Dacian Ciolos va merge, miercuri, in plenul Senatului, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor trustului Intact, ca urmare a solicitarii facute marti de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce a fost convocat sa dea explicatii cu privire la somatia ANAF la adresa Antenelor

Premierul Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce Senatul l-a convocat pentru a da explicatii in cazul solicitarii ANAF de evacuare a imobilul in care functioneaza televiziunile Antena 1 si Antena 3 si cladirile grupului Grivco, fondat de omul de afaceri Dan Voiculescu, informeaza Digi24.

Mihai Gadea: Sunt absolut socat de lucrurile spuse de premierul Dacian Ciolos. Suntem in fata unui asalt

Mihai Gadea, directorul Antena 3, a reactionat dupa interventia premierului Dacian Ciolos pe tema actiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact. Sunt absolut socat de lucrurile spuse de pr.

Ce a declarat premierul Dacian Ciolos la Bruxelles

Romania este de acord ca in cazul drepturilor lucratorilor si a ajutoarelor sociale sa se instituie unui mecanism de emergenta clar definit si usor mobilizat, dar care sa fie o exceptie, nu o regula, .

Liviu Dragnea: Pe mine nu m-a lamurit premierul Dacian Ciolos. Dar suntem toleranti si rabdatori

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, ca premierul Dacian Ciolos nu l-a convins cu discursul sau privind interventia ANAF in cazul grupului Intact, insa PSD este tolerant si rabdator cu actualul .

Razvan Savaliuc, despre legatura lui Dacian Ciolos cu dosarul ICA

Jurnalistul Razvan Savaliuc l-a criticat pe premierul Dacian Ciolos, miercuri, la Sinteza Zilei, explicand relatia acestuia cu dosarul ICA. Premierul Ciolos, pe cand era ministrul Agriculturii, s-a constituit.

Avionul cu care a calatorit Dacian Ciolos la Bruxelles a intarziat din cauza restrictiilor de trafic

Avionul Tarom care a efectuat marti zborul de linie Bucuresti - Bruxelles si in care s-a aflat si premierul Dacian Ciolos a intarziat din cauza restrictiilor de trafic impuse de conditiile meteorologice nefavorabile la aeroportul de destinatie.

Dacian Ciolos, anunt important despre TVR

Premierul Dacian Ciolos i-a asigurat pe senatori miercuri ca Guvernul isi va oferi colaborarea pentru identificarea unor solutii in cazul Televiziunii Romane, dar a subliniat ca postul public se afla in .

Radu Tudor, pe blog: Dacian Ciolos ce dezamagire!

Consider ca prin pozitia exprimata in Parlamentul Romaniei, premierul Dacian Ciolos isi bate joc de Antena 3 si telespectatorii ei. Ciolos a spus ca ANAF pune in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minte cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )