Libnet.ro
UNICEF

08:45

Senator PSD: Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Senator PSD: Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei

Gabriela Firea va castiga Primaria Capitalei, chair daca Nicusor Dan este un candidat bun. Asta crede senatorul PSD Lucian Romascanu. continuă pe Antena3

Ce le-a spus Klaus Iohannis liderilor PSD. Gabriela Firea a dezvaluit detaliile intalnirii de la Cotroceni

Gabriela Firea a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre discutia pe care social-democratii au avut-o cu Presedintele la Palatul Cotroceni in vederea stabilirii unui nou premier al Romaniei.

Traian Basescu: il voi sustine fara rezerve pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. PSD va pierde si sectoarele Bucurestiului daca opozitia va propune candidati unici si acolo (VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca PSD va pierde si Primaria Capitalei, si cele de sector in eventualitatea in care opozitia la actualele administratii propune candidati unici. Fostul presedinte a laudat.

Traian Basescu renunta la Primaria Capitalei. Planul prin care vrea sa o invinga totusi pe Gabriela Firea

La putina vreme dupa ce Ludovic Orban a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat astazi ca se retrage din cursa. Fostul primar al Bucurestiului e optimist in ce priveste candidatura lui Nicusor Dan la primarie si spune ca mizeaza pe coalizarea tuturor partidelor de Dreapta .

Ludovic Orban, atac la Gabriela Firea: E o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei

Ludovic Orban a atacat-o dur pe Gabriela Firea, spunand ca este o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, anunt in alerta cu coronavirus: Avem un spatiu de 100 de persoane, pregatit pentru carantina

Gabriela Firea a vorbit despre pregatirile pe care Primaria Capitalei le-a luat cu privire la alerta de coronavirus. Primarul Capitalei sustine ca in momentul de fata exista un spatiu cu o capacitate de 100 de persoane, pentru cei care sunt suspecti de virusul ucigas.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora dupa confirmarea coronavirusului in Romania: Nu se impune inchiderea scolilor din Bucuresti

Scolile din Bucuresti nu vor fi inchise ca masura de preventie, avand in vedere aparitia primului caz de coronavirus in Romania, a anuntat primarul Gabriela Firea, la Comandamentul de urgenta de la Primaria Capitalei pe aceasta tema.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Primaria Capitalei asigura poluare, pentru a contracara coronavirus

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a vazut nevoita sa ia o decizie radicala, pentru a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )