Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senator PSD, ipoteza uluitoare. Adevaratul motiv pentru care premierul Citu nu a bagat in buget cresterea pensiilor

Antena3 Antena3,
Senator PSD, ipoteza uluitoare. Adevaratul motiv pentru care premierul Citu nu a bagat in buget cresterea pensiilor

Bugetul prezentat de premierul Florin Citu a fost construit in mod voit astfel incat sa nu includa cresterile legale de pensii si alocatii iar seful guvernului a avut un motiv puternic pentru aceasta decizie. continuă pe Antena3

CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie principalul motiv al epuizarii locurilor disponibile penru vaccinarea anti-Covid-19, astfel ca romanii au luat cu asalt toate mijloacele prin care s-au putut programa. Cu o ironie care ne pune pe ganduri, CTP subliniaza inca o data ca la romani merge si asa. Promovarea campaniei de vaccinare este slaba Criticul si .

Senator PSD: Studentii primesc dispret din partea Executivului. PNL si USR-PLUS guverneaza intr-o maniera mizerabila, cu taieri peste taieri

Senatorul PSD, Calin Gheorghe Maties, a afirmat ca prin propunerea de renuntare a gratuitatii calatoriilor cu trenul pentru studenti, Guvernul format din PNL si USR-PLUS arata ca nu pune deloc pret pe aceasta categorie care contribuie la dezvoltarea Romaniei.

Un senator PSD cere ca Planul National de Redresare si Rezilienta sa intre in Parlament: PNRR este al intregii tari, nu doar al guvernarii si clientelei lor!

Dupa ce Parlamentul European a adoptat Mecanismul de Redresare si Rezilienta prin care Romania poate primi 80 de miliarde de euro, senatorul PSD Alfred Laurentiu Mihai a propus ca planul sa intre in dezbatere si aprobare in Parlament. Senatorul spune ca ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea a transmis deja ca aprobarea va fi in Guvern.

Bugetul pe 2021, bomba cu ceas. Un senator PSD spune ca nu se vor mai acorda vouchere de vacanta: E un buget de austeritate

Proiectul de buget poe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este finalizat, ar putea contine prevederi care presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat luni senatorul PSD Stefan Radu Oprea.

Filmarea pentru care a fost data Diana Sosoaca afara din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Propunerea fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tanasa care a spus ca unul dintre motive a fost participarea Dianei Sosoaca la petrecerea cu lautari.

Motivele medicale pentru care elevii si profesorii pot continua scoala online

Inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat situatiile in care elevii pot face in continuare orele online, de acasa, desi colegii lor de clasa merg la scoala, dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )