Libnet.ro
UNICEF

07:46

Senator PSD, ironii la adresa lui Orban, dupa discursul din Parlament: Mi-a fost teama ca ramane motiunea fara obiect. Mi s-a parut ca ii vine rau in timp ce vorbeste

Hotnews Hotnews,
 Senator PSD, ironii la adresa lui Orban, dupa discursul din Parlament: Mi-a fost teama ca ramane motiunea fara obiect. Mi s-a parut ca ii vine rau in timp ce vorbeste

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, l-a ironizat miercuri pe Ludovic Orban, de la tribuna Parlamentului, spunand ca i-a fost teama ca ramane fara obiect motiunea pentru ca i se face rau in timpul discursului. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, critici la adresa lui Orban dupa motiunea de cenzura: A avut o prestatie execrabila in Parlament

Fostul premier Viorica Dancila a subliniat ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa respecte Constitutia si ca seful statului va lua act de noua majoritate, desemnant un premier pe baza acestaia.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Orban: A privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie. Cine are bani, va trai. Cine nu are, va muri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale din sectorul sanitar.

Fost senator PSD Sibiu, scrisoare deschisa catre cei 600.000 de membri ai PSD

Fostul senator PSD Sibiu, Sorin Iliesiu, a transmis o scrisoare deschisa catre Marcel Ciolacu si cat.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Orban, dupa criticile privind adoptarea a 25 de OUG intr-o singura sedinta de Guvern: Romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD Nu au fost ordonante care sa scape puscariabilii din PSD

Premierul Ludovic Orban a reactionat la criticile privind adoptarea unui numar record de ordonante de urgenta - 25 - in sedinta de marti seara, el declarand ca romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD.

Acuzatii grave la adresa Guvernului Orban. Ghinea, USR: Au legiferat ceva si acum niste functionari termina textul. Eu zic sa nu riste nimeni puscaria!

Europarlamentarul USR, Cristian Ghinea dezvaluie ca a cerut Guvernului Orban textul ordonantei de urgenta pe fonduri europene, insa i s-a raspuns, pe ton soptit, ca inca se lucreaza la acel text. Asta e atat de ilegal incat cineva trebuie sa raspunda, spune Ghinea.

Liviu Plesoianu, reactie acida la adresa Guvernului Orban: La cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victorie

Liviu Plesoianu va vota motiunea pentru demiterea Guvernului Orban, subliniind ca la cate au facut deja, zeci de mii de romani ar fi trebuit deja sa ii salute zilnic din Piata Victoriei.

Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din punctul sau de vedere motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot, potrivit Mediafax.

Motiunea de cenzura va fi citita luni in Parlament. Orban: Dupa evaluarea mea, nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, din punctul sau de vedere, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot.

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )