Libnet.ro
UNICEF

12:15

Senatorii au decis eliminarea prevederii prin care functionarii publici trimisi in judecata sunt suspendati din functie

B1 B1,
Senatorii au decis eliminarea prevederii prin care functionarii publici trimisi in judecata sunt suspendati din functie

Senatorii au eliminat o prevedere din Statutul Functionarilor Publici potrivit careia functionarii publici trimisi in judecata vor fi suspendati din functie, informeaza stiripesurse. ro. Astfel, potrivit. continuă pe B1

Senatorii au aprobat legea privind pensiile functionarilor publici

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data pensionarii, .

Senatul a adoptat propunerea legislativa prin care presedintele CNA poate fi demis

Plenul Senatului a adoptat luni propunerea legislativa pentru modificarea art. 20 din Legea audiovizualului nr. 402/2002, prin care respingerea de catre Parlament a raportului anual de activitate al CNA atrage, de drept, demiterea din functie a presedintelui Consiliului.

Proiectul de lege referitor la pensiile functionarilor publici parlamentari, adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data pensionarii.

Proiectul de lege privind pensiile functionarilor publici parlamentari, adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni proiectul de lege prin care functionarii din Parlament ar urma sa primeasca o pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni inainte de data.

Clipele de groaza prin care a trecut o vedeta. Ne vom prabusi!

Chiar si dupa standardele celor mai tari emisiuni cu farse, cea a carei victima a fost Paris Hilton, pare a fi cam mult. Vedeta a fost pacalita intr-un show egiptean de televiziune de actorul Ramaz Galal, care a.

METODA SIGURA prin care poti SCAPA de POSTERIORUL LASAT

Fundul lasat si lipsa feselor tonifiate este o problema cu care se confrunta marea majoritate a femeilor, inca de la varste foarte fragede, scrie lyla. ro. Pentru a scapa de fundul lasat si pentru a tonifia fesele nu se.

Biblioteca vie, o actiune a Administratiei Penitenciarelor prin care detinutii vorbesc despre cum au ajuns la inchisoare

Noua detinuti ai Penitenciarului Jilava au fost adusi vineri in fata parcului Herastrau din Bucuresti unde si-au povestit o parte din viata, mai precis modul in care au ajuns la inchisoare. Cele noua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )