Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac ar fi infectat cu coronavirus, potrivit Antena 3. Conform aceleiasi surse, si sotia sa ar putea fi infectata cu COVID-19. continuă pe Antena3

Senatorul PNL Vergil Chitac, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca ar fi infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, despre care s-a scris ca ar fi suspect de coronavirus, dupa ce a calatorit intr-o delegatie cu doua persoane infectate, sustine ca sufera de o simpla raceala si nu are simptome de infectie cu COVID 19.

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, a fost la o petrecere cu 400 de persoane, de Ziua femeii

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu noul coronavirus, a participat de Ziua femeii la o petrecere la care au fost prezente 400 de femei.

Cronologia faptelor, versiunea senatorului Chitac infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus, spune ca luni a primit o informare de la NATO si un mesaj pe email in care i se explica faptul ca delegatul francez a fost infectat cu COVID la patru zile de la reuniunea la care a participat si el la Bruxelles. Parlamentarul mai sustine ca a luat legatura cu un medic care i-a spus sa stea linistit daca nu are simptome, iar de luni el s-a izolat la domiciliu.

Senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, spune ca a fost informat de Senat 3 zile mai tarziu de la anuntul NATO Liberalul nu explica insa de ce a fost transportat la spital fara izoleta si masca de protectie

UPDATE: Senatorul Vergil Chitac insistaca a aflat tarziu despreanuntul NATO privind infectarea delegatiei de la Bruxelles cu Covid-19. Internat la Spitalul de Boli Infectioase din.

Senatorul PNL Vergil Chitac, candidat la Primaria Constanta, suspect de coronavirus

Un senator roman este suspect de coronavirus dupa ce a fost intr-o delegatie cu doua persoane infectate.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, risca dosar penal. Maria Vasii: Un proces penal nu poate fi evitat

Avocatul Maria Vasii declara ca senatorul Vergil Chitac nu poate scapa de urmarirea penala, dupa ce s-a confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Parlamentar roman infectat cu coronavirus. Joi scria pe Facebook ca e doar racit si se declara revoltat ca s-a creat isterie din cauza lui - UPDATE

Senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus dupa ce a participat la o reuniune internationala. Aceste suspiciuni existau inca de joi, cand parlamentarul de Constanta a scris insa pe Facebook ca este doar racit si se declara revoltat ca s-a creat isterie din cauza ca el ar fi suspect de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )