Libnet.ro
UNICEF

05:30

Senatul SUA a adoptat bugetul pe 2014-2015

Hotnews Hotnews,
 Senatul SUA a adoptat bugetul pe 2014-2015

Senatul american a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale. continuă pe Hotnews

SUA: Senatul a adoptat bugetul 2014-2015. Mai multi bani pentru Pentagon.

Senatorii americani au adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale. Textul, care urmeaza sa fie promulgat de presedintele american Barack Obama, a fost votat de toti senatorii democrati si de noua republicani. Documentul fixeaza cheltuielile pentru 2014 si 2015, anuland astfel taierile automate care urmau sa intre .

Senatul Statelor Unite ale Americii a adoptat bugetul pe 2014-2015

Senatul SUA a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa problemele aparute in urma paraliziei din luna octombrie a administratiei federale, potrivit Reuters.

Senatul SUA a adoptat bugetul pentru urmatorii doi ani

Toti senatorii americani democrati si noua republicani au votat adoptarea bugetului pentru urmatorii doi ani, fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a SUA in domeniul fiscal. Textul, care urmeaza sa fie pro.

Senatul SUA a adoptat bugetul pentru urmatorii doi ani

Senatul american a adoptat miercuri bugetul pentru urmatorii doi ani, acesta fiind un semn pentru o mai buna stabilitate a Statelor Unite in domeniul fiscal, dupa tensiunile provocate de posibilitatea unei noi paralizii a administratiei federale,.

SUA: Fed a redus programul de achizitii de obligatiuni, la 75 miliarde dolari

Senatul SUA a adoptat bugetul pe 2014-2015 Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus cu aproape 11,7% programul de achizitii de obligatiuni, de la 85 miliarde dolari la 75 miliarde dolari pe luna,facand primul pas spre desfiintarea pachetului neconventional, fara predecent, de stimulare a economiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )